hirdetés

Chefree air fryer leárazások a Ranvee-nál

A grillsütős és a hagyományos air fryer modelljük is nagyon jó áron kapható

hír
Chefree air fryer leárazások a Ranvee-nál 1

Forrás: RendeljKínait

Atika
írta: Atika
2024-09-20

A forrólevegős fritőzök már szinte minden háztartásba beférkőztek, hiszen annak ellenére, hogy ugyanúgy működnek, mint egy légkeveréses sütő, sokkal energiahatékonyabbak, hiszen jelentősen kisebb térfogatot kell felfűteniük, valamint könnyedén tudnak zsiradékok nélkül is finom ételeket sütni. A Chefree nagyon kedvező áron kínál ilyen készülékeket, ráadásul a grillsütőként is működő modelljüket is kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a napokban. Mindkettő lengyel raktárból érkezik, tehát jó gyorsan meg is fognak érkezni hozzátok.

A Ranvee most 28 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja, ha felhasználjátok hozzá az AJSBM8NF2HQK  kuponkódot.

Chefree AFG01

Az air fryer műfajt érzésünk szerint már csúcsra járatták a kínaiak, így van belőle mindenféle, kicsi, nagy, duplakosaras, okos és még ki tudja, hogy mennyiféle verzió. Viszont amit a Chefree AFG01 tud, az egyedülálló. Egy olyan multifunkciós gépet dobtak piacra, ami nem nagyobb, mint egy air fryer, de elektromos grillként is működik.

1660 wattos a Chefree AFG01, a hasznos térfogata pedig 6 liter.

Lehet bele hagyományos kosarat tenni, de adnak hozzá egy olyan grillrácsot is, amit az elektromos grillek esetében már ismerhettek. Az elején érintőgombos kezelőfelület található, illetve egy kijelző, ahol láthatjátok az épp beállított specifikációkat. Az időzítőt legfeljebb két órára, a hőmérsékletet pedig 250 fokra lehet állítani, de van hatféle automatikus programja is.

Ha kevés a helyetek, akkor egy ilyen multifunkciós eszközzel két legyet üthettek egy csapásra, ráadásul nem kell kétszer annyit fizetnetek érte, mint egy sima air fryerért. Ranvee-n az F5DZMK1M5M57  kuponkóddal 37 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ami azt jelenti, hogy több, mint 5000 forinttal lett olcsóbb az elmúlt pár hónapban.

hirdetés