hirdetés

Cafago vegyesfelvágott a hétre

Van itt minden a hőmérőtől a 3D nyomtatóig, közös jellemző pedig a nagyszerű ár

hír
Cafago vegyesfelvágott a hétre 1

Forrás: Cafago

írta: Norbi
2022-03-23

A Cafago kiválogatott nekünk néhány terméket a hétre, amelyek szerintük – de a szerkesztőség szerint is – nem csak hasznos, de nagyon jó áron is van.  A cikkben felsorolt összes termék német raktárból érkezik, így hamar kézhez kaphatjátok őket, ráadásul az árak már tartalmazzák az áfát is, így extra költségekre sem kell számítanotok.

Cafago vegyesfelvágott a hétre 2

Forrás: Cafago

Xiaomi Mijia BPTS01DM lapát nélküli oszlopventilátor

Hamarosan itt a nyár és a véget nem érni akaró hőhullámok, akinek pedig nincs lehetősége klímát beszereltetni, vagy elköltözni Észak-Skóciába, annak érdemes beszereznie egy megfelelő hatékonysággal működő, de közben csendes ventilátort. Na a Xiaomi szóban forgó eszköze pont ilyen. Meg persze kellően okos is, hiszen együttműködik a Mi Home applikációval, így telefonról, vagy egy okosotthonba integrálva, akár hanggal is vezérelhetitek. Áramfogyasztása igen alacsony, 22 W, a készülék által kibocsájtott zaj maximum értéke 34,6 dB, így éjszaka is mehet a készülék, nem fogtok felébredni rá.

Az ára most csak 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ennyit megér, hogy ne kelljen álmatalanul forgolódnotok a hőségtől.

Cafago vegyesfelvágott a hétre 3

Forrás: Cafago

Atomstack A5 Pro+

Az Atomstack 40 wattos lézergravírozója tökéletes választás hobbifelhasználásra. Az elsősorban fa és műanyag gravírozáshoz ajánlott A5 Pro+ modell 600x570x270 mm-es méretekkel rendelkezik, és 410×400 mm-es területen képes dolgozni. A kiváló minőségű fix fókuszú lézernyalábot egy négyelemű lencserendszer sűríti egy pontba. A vékonyabb anyagok vágására is képes Atomstack A5 Pro+-t rengeteg védelemmel ellátták, de a legfontosabb a lézer elé helyezett átlátszó takaró elem, ami a szemünket védi a káros behatásoktól.

A gravírozó USB csatlakozóval rendelkezik, kompatibilis Windows és macOS rendszerekkel, illetve rengeteg szoftvert is támogat, amelyekkel megkönnyíthetjük a munkát. Az Atomstack A5 Pro+ a CFJWA52022 kuponkód felhasználásával 93 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ráadásul ingyenesen szállítják német raktárból, így nagyon gyorsan megérkezik.

Cafago vegyesfelvágott a hétre 4

Forrás: Cafago

FLSUN QQ-S-PRO 3D nyomtató

Már nagyon sok féle 3D nyomtató kapható a piacon, picit talán nehéz is eligazodni a sok termék között, a Cafago most egy viszonylag nagyméretű darabot hozott nekünk akciósan. Az FLSUN Q5 3D nyomtató kerek asztala 25,5 centiméter átmérőjű, amin maximum 36 cm magas alkotásokat készíthettek el. A gyártó állítása szerint könnyű összerakni, csak néhány csavart és csatlakozót kell a helyére tenni az első használat előtt. Az érintőképernyővel is vezérelhető 3D nyomtató titán extrúdert kapott, amivel a flexibilis filamentek sem okoznak neki gondot, ráadásul akár 260 Celsius-fokos hőmérsékletre is felhevíthető a fej, így szinte bármilyen anyaggal egyszerű a nyomtatás. Az FLSUN QQ-S-PRO képes folytatni a feladatát egy esetleges kikapcsolás vagy áramszünet után, így nem vész kárba a több órás munka.

Az ára 97 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az összegben pedig már benne van az expressz szállítás és az áfa is.

Cafago vegyesfelvágott a hétre 5

Forrás: Cafago

Yeelight YLXD50YL mennyezeti lámpa

A Xiaomi fenti típusszámú mennyezeti fényforrása is bekerült a Cafago heti akciójába, ezen az áron a lámpa egy különösen jó vétel most. Mivel okos, ezért természetesen applikációról vezérelhetjük, időzíthetjük és akár hangutasítással is irányíthatjuk. Egy távirányítót is kapunk hozzá, ezért ha nem lenne kéznél a telefon, akkor is gyorsan kapcsolgathatjuk. A lámpa 47 centi átmérőjű, 50 wattos és 3000 lumen fényerővel rendelkezik, ez körülbelül 25-30 négyzetméteres helyiség bevilágítására alkalmas. A színhőmérsékletet 2700 – 6500 K tartományban tudjuk rajta állítani. Ezenkívül RGB módban is használható, amivel a hangulatunkhoz illően tudjuk változtatni a színeket, a felszerelése is igen egyszerű.

Ára most a heti akcióban 31 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szokásos német raktárból érkezik a termék.

Cafago vegyesfelvágott a hétre 6

Forrás: Cafago

Xiaomi Bluetooth hőmérő 4 db-os szett

A Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2 nagyon kompakt, akár a tenyeretekben is elfér, vagyis a lakás gyakorlatilag bármelyik pontjára tehetitek. Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így telefonotok segítségével nézhetitek meg otthonotok hőmérsékletét, de ha egy gateway-hez kötitek, akkor távolról is ellenőrizhetitek, hogy hány fok van a lakásban. Ez például akkor jöhet jól, ha okos klímátok van, úton vagytok hazafelé a nyaralásból, és látjátok, hogy meleg van vagy párás a levegő, ilyenkor beindíthatjátok a légkondit. Akár más okoseszközöket is csatlakoztathattok rá: például, ha alacsony a levegő páratartalma, akkor az okos párásító beindul, vagy ha meleg van kint és süt a nap, akkor az okos redőny sötétítsen be.

Az adatokat a Mi Home alkalmazáson keresztül követhetitek nyomon, itt statisztikákat is nézhettek, akár havi bontásba leosztva. A kütyü CR2032-es elemmel működik, ami része a csomagolásnak. Ezt a gyártó szerint elég csak évente egyszer cserélnetek. A 4 db-os készlet ára 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés