hirdetés

Cafago termékek minden hobbihoz

Etetőhajó és 3D nyomtató az aktuális ajánlatban

hír
Cafago termékek minden hobbihoz 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-10-10

A Cafago ajánlataiban gyakran találkozhattok olyan termékekkel, amik a szabadidős tevékenységeket célozzák meg. Most a pecásokra és a barkácsolni és kreatívkodni vágyókra gondoltak, a heti felhozatalban egy etetőjhajó és egy 3D nyomtató szerepel. Mindkét terméket rövid időn belül német raktárból szállítják, a Creality nyomatatót ráadásul ingyenesen.

A horgászkiegészítőért a 50 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállításért pedig további 2400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, német raktárból egy hét alatt érkezik.

Creality Ender-3 V3 SE 3D nyomtató

Az Ender-3 V3 SE 3D nyomtató kompakt és egyszerűen használható, kis helyen elhelyezhető, de a nyomtatható tárgy mérete így is 220x220x250 milliméteres lehet. Az extruder lehetővé teszi különböző féle filamnetek, mint a PLA, PETG és a TPU zökkenőmentes adagolását. Automatikusan beszintezi magát, ahogyan az az összes modern megoldástól elvárható, a rugós acél melegítőágy gyorsan felmelegszik és könnyen levehető a modellről.

Pontos nyomtatás jellemzi, a kettős lineáris tengelyek erős és kopásálló acélból készültek, és biztosítják az Y tengely tartós, egyenletes mozgását. A minőségi vezérműszíjjal szinkronizált kettős Z tengely pedig kiváló nyomtatási minőséget tesz lehetővé. Az eszköz érzékeli az áramkimaradást, majd az áramellátás helyreállása után onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Kompatibilis a Windows, Mac OS, Linux rendszerekkel és a Creality Print, Simplify3D és a Cura 5.0 (vagy újabb verziójú) szoftverekkel.

A Cafagóról 68 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az ED7130  kuponnal. Német raktárból, ingyenesen szállítják.

 

hirdetés