hirdetés

Cafago ajánlatok a hosszúhétvégére

Kütyük minden mennyiségben

hír
Cafago ajánlatok a hosszúhétvégére 1

Forrás: Cafago

hajas
írta: hajas
2022-03-11

A hosszúhétvégén se fogtok Cafago ajánlatok nélkül maradni, ugyanis egy rakás akciós kütyüt hoztam nektek. A válogatásban találtok webkamerát, ventilátort, lézergravírozót, kerékpár komputert és alkoholszondát is, vagyis most is igen változatos a kínálat.

USB webkamera

Egyre többen tanulnak vagy dolgoznak otthonról, melyeknek egyik elengedhetetlen kelléke a webkamera. Ez a 2 megapixeles készülék 1080p felbontással és 30 fps-sel rendelkezik. USB kábel segítségével köthetitek rá a számítógépetekre, és mivel plug and play, csatlakoztatás után már használhatjátok is. Beépített mikrofonnal rendelkezik, vagyis nem kell külön headsetet használnotok. Kialakítása miatt könnyedén ráültethetitek a monitorotokra, de akár egy tripod állványra is rácsavarhatjátok. 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Kínából.

Cycplus M2  kerékpár komputer

A közelgő jó idő sok kerékpárost fog előcsalni az utakra, sokan ilyenkor kezdik a biciklis kiegészítők beszerzését. A Cycplus kerékpár komputer nagy méretű, 2,5 colos kijelzővel rendelkezik, ami minden fontos adattal ellát titeket tekerés közben. GPS-szel látták el, melynek köszönhetően rögzíti az útvonalatokat, sebességeteket, az elmentett adatokat pedig Bluetooth-on keresztül átszinkronizálhatjátok a mobilotokra. A kütyü beépített 100 mAh-s akkuval rendelkezik, amit Type-C kábel segítségével tölthettek fel, egy töltéssel pedig 150 órán át használhatjátok. A gyártó a vízállóságra is gondolt, az IPX6-os minősítésének köszönhetően nem kell aggódnotok, ha menet közben elered az eső. 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Cafago kínai raktárából.

AM01 alkoholszonda

Ittasan vezetni nemcsak veszélyes, de Magyarországon szigorúan tilos is, így jó tudni, hogy egy hosszabb éjszakai buli után mikor ürül ki a szervezetünkből az alkohol. Az AM01 a véralkoholszintet G/L és %BAC formában tudja mutatni, melyet a fújást követően a készülék digitális kijelzőjén olvashattok le. A kütyü akkumulátoros, amit USB kábellel tölthettek fel, egy töltéssel pedig 300 mérést végezhettek el. 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg Kínából.

KKmoon lézergravírozó

A KKmoon lézergravírozó segítségével rengeteg egyedi alkotást készíthettek el. A fémkeretes kütyü 38x28x13 centiméteres méretekkel rendelkezik, összeszerelése pedig a gyártó szerint gyerekjáték. A munkafelület nagysága akár 15×15 centiméter is lehet, és fára, papírra, bőrre, bambuszra, fémekre és műanyagokra is képes mintákat égetni a kütyü. A NEJE szoftver segítségével vehetitek használatba, ami Windowsra, Macre, Androidra és iOS-re is elérhető, ezentúl még a Benbox és a LaserGRBL alkalmazásokkal is kompatibilis. A kütyüt 37 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Cafago németországi raktárából.

hirdetés