hirdetés

Bulizz, táncolj, énekelj Tronsmart hangszórókkal

Kuponozható a Tronsmart Halo széria

hír
Bulizz, táncolj, énekelj Tronsmart hangszórókkal 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-09-07

A Geekbuying ma a Tronsmart Halo széria bluetooth hangszóróihoz küldött kuponokat, amivel nagyszerű áron vehetitek meg ezeket a cuccokat. Mindkét termék európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik. A Halo 100 modellt már teszteltük korábban, a Halo 200 pedig egy új termék, de hamarosan mi is kipróbáljuk és természetesen megírjuk a tapasztalatinkat is. Induljon is a buli!

Tronsmart Halo 100

Egy ilyen hangszóró még az év elején érkezett szerkesztőségünkbe, és persze ki is próbáltuk. Ha esetleg még nem olvastátok volna a róla készült részletes tesztünket, akkor mindenképp pótoljátok be erre a linkre kattintva. A készülék nem épp egy könnyű darab, 2,72 kilogrammot nyom, és 287x198x150 milliméteres méretekkel rendelkezik. Ettől függetlenül kényelmesen hordozhatjátok, hiszen a tetejére szerelt a gyártó egy fogantyút.

A nagy mérethez nagy teljesítmény társul, 60 wattal tolja a zenét. Négy darab hangsugárzó található benne, egy magassugárzó, valamint két közép és egy mély, plusz besegít még a hátulján elhelyezett passzív radiátor is. Az elején LED fényjáték hoz hangulatba, amit öt különböző módban használhattok. A burkolat alatt egy óriási, 12 000 mAh-s akku foglal helyet, ami 18 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol. Természetesen a Tronsmart appal összepárosítható, így többek közt megváltoztathatjátok a hangszínt, a fényeket és még egy csomó dolgot.

Jelentősen mérséklődött az ára, ha használjátok az NNNTSMHL1S  kuponkódot, akkor mindössze 23 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Cseh raktárból, díjmentesen szállítják ki.

hirdetés