hirdetés

Bulira fel Sounarc cuccokkal

Karaoke szettek és hangszóró a Geekbuyingon

hír
Bulira fel Sounarc cuccokkal 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-08-25

Mit szólnátok egy házibulihoz a haverokkal? A vicces, éneklős karaoke partival szinte azonnal levezethetitek az egész heti feszültséget. De ha csak zenehallgatással lazulnátok az sem baj, a Geekbuyingtól nemcsak karaoke szettekre, hanem egy dögös hordozható hangszóróra is kaptunk kuponokat. Mindent a cseh raktárból, szállítási költség nélkül küldenek.

Sounarc K1 150 W-os Karaoke parti szett

Ez a vezeték nélküli karaoke parti hangszóró jól hordozható, a beépített fogantyúval vagy a levehető pánttal bárhová magatokkal vihetitek, 350x105x183 mm méretű és 3,2 kg. Kiváló minőségben, 150 wattal tolja a zenét, a két mélysugárzó és a két középső magassugárzó ütős basszust és tiszta magas hangokat biztosít. A beépített 18 000 mAh-s akkumulátorral akár 18 órán keresztül üvöltethetitek, karaoke módban 8 órát bír. Két hangszórót is összepárosíthattok, így máris adott a 300 W-os sztereó hangzás. Az RGB fényjáték ennél a modellnél is elérhető, 3 világítási mód között választhattok. A kistesóhoz hasonlóan ezt a kütyüt is használhatjátok power banknak, ha buli közben lemerülni valamelyikőtök telefonja. A zenéket Bluetooth-on, TF kártyán, pendrive-on és 3,5 mm-es AUX porton keresztül és megoszthatjátok vele. A csomagban találtok két vezeték nélküli mikrofont is, de csatlakoztathattok hozzá egy vezetékes változatot vagy akár gitárt is. Teljesíti az IPX6 szabvány feltételeit, és jár hozzá egy távirányító is.

A Geekbuying SOUNARCK1  kuponjával 53 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, semmilyen extra költség sem terheli már.

 

Sounarc R2 60 W-os hordozható hangszóró

Az előző modellekkel ellentétben, ezt a 60 W-os modellt csak zenés-táncos bulikra tervezték. Kompakt méretű, egy szíj segítségével bárhová magatokkal vihetitek, hiszen csak 290x115x115 mm és 1,5 kg. A 6000 mAh-s akkumulátor 12 órás használatot garantál egyetlen töltéssel, viszont ez a fényeffektustól és a hangerőtől változhat. Szabadon változtathatjátok az RGB világítási módokat, és össze is párosíthattok két hangszórót, hogy 120 W-tal sztereóban élvezhessétek a zenét. A vezeték nélküli csatlakozásról a Bluetooth 5.3 gondoskodik, de hallgathattok zenét USB- vagy audio porton keresztül is.

A Geekbuying SOUNARCR2  kuponjával most csak 24 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg. Ingyenes szállítással Csehországból küldik.

hirdetés