hirdetés

Budget Wanbo projektorokkal támad ma a Geekbuying

Két tavalyi modell került a terítékre

hír
Budget Wanbo projektorokkal támad ma a Geekbuying 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-08-08

A Wanbo mindig erős volt a projektorok budget kategóriájában, ám az X1 és az XS01 mini projektoraik minden képzeletet túlszárnyalnak. Már ami az árukat illeti, mert természetesen ennyi pénzért sokat várni tőlük elég nagy optimizmusra vall. Ettől függetlenül két remek kis projektor ez a Wanbótól, a Geekbuyingról pedig most mindkettő iszonyat olcsón vihető.

Wanbo XS01

A Wanbo dizájnprojektorokat gyárt, amik általában könnyen hordozható, jól kinéző, cuki megoldások. Az XS01 nem más mint egy 1080p-t támogató, de natív 480p felbontású projektor, 200 ANSI lumen fényerővel. A LED 20 000 órás élettartammal rendelkezik, a vetítési arány 1,35:1. A képméretet 40 és 120 inch között állítgathatjátok, a képarány 16:9-es, míg a fókusz manuális. Állítólag nagyon csendes a masina, 36-40 decibel között van a hangja, ami nagyjából a suttogással egyenlő.

A csatlakozók terén sem áll rosszul az eszköz, AV, jack, USB és HDMI portokkal is felszerelték, hogy legyen hol beküldeni a képet és kihozni a hangot. A Geekbuying az NNNABXSO1P  kuponjával 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vesztegeti az XS01-et, európai raktárból, gyors szállítással. Ennyit bőven megér egy egyszerű projektor, ha nincsenek nagy igényeitek.

hirdetés