hirdetés

Brutfuner olajbázisú ceruzakészletek aprópénzért Kínából

48-tól 160 darabos készletig

hír
Brutfuner olajbázisú ceruzakészletek aprópénzért Kínából 1
írta: SonkaMod
2021-03-08

Már többször szó esett az oldalunkon a Deli márkáról, ami egy híres kínai papír-írószer gyártó vállalat, akiknek nagyon jó ceruza készleteik vannak, de érdemes szót ejteni a kisebb gyártókról is. Nagyon sok jó kreatív és művészi kellékanyagot lehet beszerezni Kínából, és a minőség sok esetben vetekszik az ismert márkák eszközeivel, de azért résen kell lenni. A legjobb az, ha már vannak értékelések a termékekről, netalán egy videó, amiben kiderül, hogy tényleg jó cuccról van szó. Így nehéz melléfogni, és nagyon olcsón szerezhetünk profi minőségű termékeket.

A Brutfuner készletből létezik közepes kiszerelés, amiben 48 féle szín van, viszont egészen elképesztő méretű pakk is rendelhető, amiben 160 féle árnyalat elérhető. Mint említettük, az nagyon fontos, hogy ne zsákbamacskát vásároljunk, így el kell olvasni az értékeléseket is a termék alatt. De nem véletlenül írok erről a készletről, mivel csupa jókat lehet olvasni róla, konkrétan az összes értékelés maximum pontszámos. De ami még fontosabb, hogy egy lengyel hölgy kipróbálta, és csinált róla egy Youtube videót is, amiben egy elképesztően jó rajzot csinál meg a 160 darabos szettel. Persze más videókat is lehet róla találni, ez csak egy példa volt.

A világon legismertebb olajbázisú ceruzaszett a Faber-Castell Polychromos, amiből a 36 db-os verzió húszezer forint és a 120 darabos pedig 75 000 forinttól indul. Nos, ehhez képest a Brutfuner ceruzákból a legkisebb kiszerelés (48 db) már 4200-ért rendelhető, és a 160 darabos is mindössze 11 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ezek az árak olyan brutálisan eltérnek egymástól, hogy nem is kérdés, aki csak hobbicélra akar ilyet, az mindenképp rendeljen először kintről, hisz nagyot nem kockáztat. A legjobb áron akkor rendelhetjük, ha a BGPA736 kuponkódot bepötyögjük, mert akkor még kapunk pár dollár kedvezményt. De ha elfogy a kupon, akkor sem vesztünk sokat, mert az alapára is elképesztően alacsony. Az árak a különböző darabszám szerint, postaköltséggel együtt így alakulnak:

48db: 4200 Ft
72db: 6300 Ft
120db: 8600 Ft
160db: 11 000 Ft

hirdetés