hirdetés

Bringás betyárok, idenézzetek!

A Duotts F20 retro stílust hoz, modern e-bike technológiával

hír
Bringás betyárok, idenézzetek! 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-07-25

Jó, nem fogja felgyűrni az utakat, felszántani a hegyoldalt, de azért a teljesítménye elég jó! Ha vonzanak az extrém formai elképzelések, szereted ha felfigyelnek a járgányodra, akkor most megismertetünk a Duotts Ff20 elektromos bringával. A retro elektromos kerékpár okosan ötvözi a klasszikus pályaversenyzők vintage dizájnját a legfejlettebb e-bike technológiával. Kialakítása miatt akár terepen, akár aszfalton is gördülékenyen suhanhatsz.

Kompakt, de erőteljes, 750 W-os szénkefe nélküli motor van benne, ami elég nagy teljesítmény. Ez a típusú egyenáramú hátsó meghajtást végző motor jobb gyorsulást, nagyobb nyomatékot és csendes vezetési élményt biztosít, mint a szénkefés társa, lehetővé téve, hogy könnyedén meghódíts a kihívásokkal teli terepet.

Bringázz magabiztosan, stílusosan és szabadon a Duotts F20 elektromos kerékpárral, amit most kuponunkkal kedvezményesen megvehetsz, a BG7e2fdb  kuponkóddal csak 489 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Banggoodon.

hirdetés