hirdetés

Brands Shopping Week: kedvenc filléres kütyüjeink

hír
Brands Shopping Week: kedvenc filléres kütyüjeink 1
írta: SonkaMod
2020-08-28

Imádjuk a mostani Brands Shopping Weeket, mert rengeteg jó ajánlat volt megint Alin. Bevásároltunk cipőből, kütyükből, sportcuccokból meg egyéb marhaságokból. Most megmutatjuk, hogy kütyüfronton mik voltak a kedvenc cuccaink. Figyelem, már csak holnap reggel 9-ig élnek az akciók!

KUULAA kábelek

Amennyire hülyén hangzik a márkanév, annyira olcsók és jók a cuccaik. Nem tudunk betelni a jobbnál jobb ajánlataikkal, de elsősorban a kábel akciójukat szeretném ide citálni, mert az tényleg verhetetlen. Egy 25 centis Type-C kábelt be lehetett húzni kemény 20 forintért, de sajnos annak az akciónak már vége. De azért akinek szüksége van bármilyen ilyen kiegészítőre, nyugodtan bevásárolhat most, mert jó áron vannak a cuccaik.

KépTermékKuponÁr
KUULAA Micro USB kábel 0,25/0,5/1/2m1$-os store kupon140 Ft-tól
KUULAA Type-C kábel 0,5/1/2m1$-os store kupon430 Ft-tól
KUULAA Micro USB kábel 0,25/0,5/1/2m1$-os store kupon140 Ft-tól

Orico powerbank

Az Orico már egy viszonylag régi és egészen ismert kínai márka. Nem is szoktunk benne csalódni, tőlük is sok-sok cuccot próbáltunk, és alapvetően elégedettek vagyunk velük. Most egy 10 000 mAh-s powerbankot lehet venni 2700 forintos áron, és még a szállításért sem kell fizetni. A kütyün két darab USB-A kimenet van, amiből az egyik QC3.0-ás és egy micro USB bemenet, ahol tölthetjük magát a külső akkumulátort. Egy Type-C is helyet kapott rajta, ami kétirányú átvitelre alkalmas, tehát tölthetjük a powerbanket rajta keresztül, de akár fordítva, más eszközünket táplálva is használhatjuk. Mivel a PD3.0 szabványt is ismeri, akár egy erre alkalmas laptop akksiját is kisegíthetjük vele. Ennyi pénzért fáj az ember szíve otthagyni.

Workpro szerszámok

Hatalmas slágermárka volt ezen a héten, hiszen nagyon nagy akciókkal készültek, a 165 darabos szerszámkészletük mindent visz, ami nagyon olcsón volt elérhető. Most egy kicsit már drágább, de még így is csak 7200 forintba kerül. Egyéb Workpro cuccokon is megakadt a szemünk, ott van például az akkumulátoros sövényvágójuk, ami 16 000 forintba kerül, és EU raktárból érkezik. Itthon ennyiért maximum akkumulátor és töltő nélkül lehet kapni ilyet, és azok is noname termékek.

KépTermékKuponÁr
Workpro 165db-os szerszámkészlet8$-os store kupon7200 Ft
Workpro akkumulátoros sövénynyíró2$-os store kupon16 000 Ft

GGMM fülhallgatók

Szeretjük a GGMM márkát, és nem csak a drágább Bluetooth hangszórói miatt, hanem a tök olcsó füleseikért is. Az alábbi három termék alapára is egészen alacsony, de ezen a héten még olcsóbbra jönnek ki. Aki szeretne jó minőségű fülhallgatót fillérekért, annak jó szívvel tudjuk ajánlani ezeket.

KépTermékKuponÁr
GGMM G1 gamer fülhallgató3680 Ft
GGMM C300 fülhallgató3590 Ft
GGMM C800 fülhallgató3760 Ft

hirdetés