hirdetés

Brands Shopping Week: Amazfit sportórák

Úszás, futás, biciklizés

hír
Brands Shopping Week: Amazfit sportórák 1
írta: SonkaMod
2020-08-26

Az Amazfit Store-ban is leárazások várnak ránk az Aliexpressen, a Brands Shopping Week alkalmából. Ezek a főleg sportoláshoz kitalált órák a kategóriájukban igencsak olcsónak számítanak, elég megnézni, hogy mennyibe kerül egy Garmin vagy egy Polar kütyü, és máris látszódik az árkülönbség. A kínai gyártó körülbelül harmadáron kínálja a portékáit a nagy márkák termékeihez képest, és most még olcsóbban hozzájuk juthatunk. A három legmegérősebb modell a Bip, a Pace és a Stratos, mindenki eldöntheti, hogy milyen funkciókra van szüksége, és aszerint választhat.

Xiaomi Amazfit Pace

A Pace már egy fejlettebb okosóra, hiszen már jóval több dologra képes. Jóval nagyobb akkumulátor került bele, de az üzemideje már csak 5 nap, hiszen sokkal erősebb a benne található hardver. A kijelzője is nagyobb, és a felbontása is jóval magasabb, már 320 x 300 pixel. A kütyüben van 4GB háttértár is, ez arra jó, hogy feltölthetjük rá a zenénket, így emiatt sem kell magunkkal cipelni a telefonunkat edzés közben. Az óra tud az Amazfit alkalmazással szinkronizálni, ami egyben azt is jelenti, hogy Google Fittel és Stravaval is összeköthető. Ez már jóval több sportmódot ismer: futás, beltéri futás, séta, biciklizés, beltéri biciklizés, foci, tenisz, elliptikus tréner, kirándulás, síelés. Viszont úszni ezzel sem lehet mert nem teljesen vízálló, csak az időjárásból adódó vizet (esőt) bírja. Ez az óra már sok amatőr sportolónak elég lehet, nagyon ajánlott vétel, hiszen a HUAWEI2020 kuponkóddal és az 5$-os store kupon felhasználásával mindössze 16 970 forintba kerül, és ebben már benne van az EU raktáras szállítás költsége is.

Xiaomi Amazfit Stratos

A Stratos már egy fejlett óra, de mivel már ez sem mai kiadás, így nagyon jó áron lehet hozzájutni. A kütyü a kijelző és a vízállóság terén mutat újdonságot a Pace-szel szemben. Ennek a megjelenítője már transzreflektív, ahogy a Bipnek is az, tehát nagyon jól látszódik napos időben is. Kissé a dizájnon is változtattak, és már három kezelőgombja is van az érintőképernyő mellett, ez nagyban javítja a kezelhetőséget. Már 5 ATM vízállósággal bíró óráról beszélünk, nem is csoda, hogy bekerült a támogatott sportágak közé az úszás is, így már támogatja a triatlonnak mind a három összetevőjét. Ez az eszköz már egy komolyabb sportembernek is a jóbarátjává válik. Nem akadály, hogy mit sportolunk, hogy mennyit és hogy hol, a Stratos nem fog cserben hagyni. Remek ár/érték arányú az óra, ráadásul a Brands Shopping Week alkalmából felhasználhatjuk hozzá a HUAWEI2020 kuponkódot és a 16$-os store kupont, így a szállítással együtt számított vételár csupán 27 800 forint lesz. Európai raktárból érkezik ez is, mindössze egy hét alatt már a kezünkben is tarthatjuk.

hirdetés