hirdetés

Bolondok napi őrület a Geekbuyingon

Az árakkal nem viccelnek

hír
Bolondok napi őrület a Geekbuyingon 1
hajas
írta: hajas
2021-03-31

Április elsejéről mindenki tudja, hogy ez a nap a bolondok napja. Szokás szerint ilyenkor az emberek igyekeznek megtréfálni egymást. A Geekbuying viszont nem viccelődik, hiszen egy rakás kütyü árát csökkentették ezen nap alkalmából, ráadásul ezek már a mától érvényesek, de persze az extra kuponok sem maradnak ki a cikkből.

ANBERNIC RG351P retro kézi játékkonzol

Egy igazi kis retró kézikonzolról beszélhetünk, amire egy 3,5 colos IPS kijelző került. 20 féle játékformátumot támogat, például PSP-s, PS1-es, NDS-es vagy N64-es játékokkal is játszhattok. Egy töltéssel akár 8 órán keresztül is nyomhatjátok a régi, klasszikus gameket, mivel egy hatalmas, 3500 mAh-s akkumulátor került bele. A teljesítménnyel sem lehet gond, hiszen egy négymagos processzor, valamint 1 GB RAM és 64 GB belső tárhely áll rendelkezésetekre, utóbbi pedig tovább bővíthető. Ha használjátok az 5RAEJKNF  kódot, akkor 26 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a Geekbuying cseh raktárából.

Tronsmart Apollo Q10 fejhallgató

Az Apollo Q10 szerintem nagyon szépre sikeredett, a legtöbb, hasonló árú készülék sokkal gagyibban néz ki. Simán összecsukhatjátok, így kevesebb helyet foglal, ami utazásnál jól jöhet. A puha, over-ear fülpárnái teljesen eltakarják a füleiteket, így hosszú ideig, kényelmesen viselhetitek. Egy töltéssel akár 100 órán keresztül használhatjátok, az 1200 mAh-s akkut pedig 3 óra alatt feltölthetitek a Type-C kábelen keresztül. A Q10-be aktív zajszűrés is került, ami jelentős mértékben csökkenti a külvilágból érkező zajokat, így sokkal jobban koncentrálhattok a zenére. A kütyüre érintőgombokat szereltek, melyek segítségével állíthatjátok a hangerőt, válthattok az üzemmódok és a zeneszámok között, de hívást is fogadhattok anélkül, hogy elő kellene vennetek a mobilotokat. A TSNEW02  kuponkóddal 15 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból.

VIVIBRIGHT L1

A VIVIBRIGHT L1-nél aligha találtok olcsóbb projektort a piacon. Persze az alacsony ár vonzó, viszont nyilván nem várható tőle 4K-s moziélmény. Maga a kütyü hihetetlenül kicsi, mindössze 120x110x100 milliméteres méretekkel rendelkezik, és nincs fél kiló az egész, de még így is bele tudtak préselni egy 5 wattos hangszórót. Felbontása mindössze 480×320 pixeles, fényereje 2200 lumenes. A gyártó szerint akár 120 colos képet is meg tud jeleníteni, de ekkora méretnél, ilyen felbontás mellett már elég rossz lesz a képminőség, szóval érdemes kisebb méretben gondolkozni. A kütyü több formátumot is le tud játszani, például MKV-t, WMV-t vagy MP4-et is, de persze a laptopotokat is ráköthetitek, hiszen van HDMI port a hátulján, valamint jack és USB is került ide. Sok minden elmondható a készülékről, az viszont nem, hogy drága lenne. Ha használjátok az 5Q7RHKWC  kódot, akkor mindössze 15 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni.

Xiaomi ACTON elektromos gördeszka

A Xiaomi és az ACTON közös munkájával született meg ez az elektromos gördeszka. A termék nagyon jó minőségű anyagokból lett összerakva, és akár 100 kilót is elbír. Az alján egy 500 wattos motor kapott helyet, aminek segítségével akár 22,5 km/órával is gurulhattok. A motorház oldalaira fehér LED csíkokat, hátuljára pedig piros LED fényt szereltek, így sötétben is látszani fogtok. Egy töltéssel akár 12 kilométert is megtehettek vele, töltési ideje pedig csupán másfél óra. Jár hozzá egy távirányító, amivel irányítani tudjátok a gépet, de akár Bluetooth-on keresztül is rá tudtok csatlakozni, így látjátok többek közt a megtett kilométereket és az akkumulátor töltöttségét. Ha használjátok az NNN626S  kódot, akkor 86 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés