hirdetés

Bmax mini PC válogatás minden igényre

Az alapgéptől az erőműig most mindent kuponozhattok

hír
Bmax mini PC válogatás minden igényre 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-06

Tudtátok, hogy még mindig tart a Geekbuyingon a Techtober októberi promó? Ennek örömére négy Bmax mini PC modellre is kaptunk kupont. Akkor is megtaláljátok az ideális megoldást, ha csak szövegszerkesztésre kerestek gépet, de akkor is, ha valami brutális vasra lenne szükségetek. A pofás kis kütyük mérete mellett az áruk is meggyőző. Mindegyik terméket európai raktárból és ingyenes szállítással küldik.

Bmax B6 Plus, már emeli a tétet

A BMAX B6 Plus megjelenése fiatalosabb, modernebb lett a régebbi típusokhoz képest, nekem ez a zöldes szín nagyon bejön. Kompakt, hordozható kialakítású, mindössze 370 g és 26,7×15,6×7,4 cm, könnyen felszerelhető a monitorok hátuljára. Egy Intel Core i3-1000NG4 processzorral érkezik, ami egy 10. generációs központi egység és maximum 3,2 GHz-ig húzható. 12 GB DDR4 memóriát kapott, az adattárolásról az 512 GB-os gyors SSD gondoskodik, de bővíthetitek még egy 2,5″-es háttértárral. Két üzemmódban használhatjátok, a Performance módban a ventilátor magas fordulattal pörög, míg a Balance módban kisebb sebességgel működik, ezáltal csendesebb.

Számos periféria csatlakoztatható hozzá, hiszen három USB 3.0-s, két HDMI és egy Type-C porttal szerelték fel, emellett pedig egy 3,5 mm-es jack és egy 1000 Mbites Ethernet csatlakozóval is rendelkezik. 4.2 szabványú BT kommunikációra képes, és WiFi 5-tel kapcsolódhattok vele az internetre. Az integrált Intel Iris Plus grafikus gyorsítója három kijelző használatát támogatja. A géphez jár egy Windows 11 Pro operációs rendszer is, így már ezzel sem kell törődni a kicsomagolást követően.

Európai raktárból, szállítási költség nélkül érkezik, a Geekbuying 7LHTEGIL  kuponjával most 60 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be.

Bmax mini PC válogatás minden igényre 12

Forrás: Geekbuying

Bmax B6 Pro, erősebb processzorral

A B6 modellt eléritek még erősebb felszereltséggel, az előző modell alapjaira épül ez is. A Pro névre keresztelt verzió is Windows 11 Pro operációs rendszert kapott, de ebben egy Intel Core i5-1030NG7, 1,1 GHz-es processzort találtok, amit akár 3,5 Ghz-ig húzhattok.

Intel Iris Plus grafikus kártyával és 16 GB-os LPDDR4 RAM-mal és 512 G SSD ROM-mal érkezik, és számos csatlakozóval ellátták. Találtok rajta három darab USB-A, egy Type-C, két darab HDMI, egy RJ45 és egy jack portot is. Természetesen WiFi 5 és BT4.2 is a felszereltség részét képezi.

A Geekbuying a 7O07W6A0  kuponnal most 91 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja, természetesen extra költségek nélkül.

Bmax B7 Power, brutál felszereltséggel

Elég sok kraft szorul a B7 Powerbe, nem hazudtolja meg a nevét. Ez nem is annyira mini PC-s teljesítmény egy igencsak kicsi, szabvány VESA kerettel a monitor hátoldalára rögzíthető házban. A rendszer lelkét a Core i7-11390H processzor adja, ami 5 Ghz-ig húzható, egy meglehetősen bika központi egység. Ez egészül ki 16 GB DDR4 memóriával, és egy NVME foglalatos, 1 TB-os SSD-vel, ami mellett van egy szabványos, 2,5 inch-es HHD/SSD hely is, illetve 2 darab memóriafoglalat, vagyis szépen bővítgethető a rendszer, ha valamiből nem lenne elég.

Van WiFi 6 és a BT 5.2-es szabványt is ismeri – de van jack csati is -, de aki nem vezeték nélkül kapcsolódna, annak ott van a gigabites Ethernet csatlakozó is. USB portokból sincs hiány, 2 darab USB 3.0, 2 darab USB 2.0 és 2 darab HDMI áll rendelkezésre, de ezeknél sokkal izgalmasabb a full featured Type-C. Monitorból hármat is képes kezelni – 2 darab HDMI és 1 darab Type-C, illetve a nem túl videókártya igényes játékokkal is elboldogul. Itt is a felszereltség részét képezi a Windows 11 Pro operációs rendszer. Nemrég teszteltük is, olvassátok el részletes beszámolónkat.

A Geekbuyingról a 7HFPXU8V  kuponnal 128 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá, európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés