hirdetés

Bmax kütyük a hordozhatóság jegyében

Bmax B6 Power és I9 Plus kuponozható a Geekbuyingon

hír
Bmax kütyük a hordozhatóság jegyében 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-31

A Geekbuyingtól két izgalmas Bmax termékre kaptunk kupont. A B6 Power egy erős mini PC i7 processzorral, 1 TB tárhellyel és Windows 11 Pro operációs rendszerrel, az I9 Plus pedig egy olcsó, de azért egész jól használható 10 colos táblagép. Mindkét kütyüt európai raktárból kapjátok meg, és ingyenesen szállítják őket.

Bmax I9 Plus táblagép

A Bmax I9 Plus egy olcsó, de emellett jól használható tablet, ami az év első felében egy ráncfelvarráson is átesett. Rockchip RK3566-os processzorral szerelték, ami mellé már 4 GB RAM és 64 GB tárhely került, ami eléggé túlszárnyalja az elődöt. Rakhattok bele micro SD kártyát, ahogy a kisebb modellbe is, ezzel bővítve a tárhelyet, ráadásul most már kétsávos a WiFi, sőt a WiFi 6 szabványt is támogatja az új chip.

Szerencsére már Android 12 fut a hardveren. A megjelenítő 10,1 inch képátlójú, 1280×800 pixel felbontású, IPS technológiát használó panel, illetve van benne Bluetooth és dupla hangszóró is. A készülék egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorral működik, amit Type-C porton keresztül tudunk tölteni.

Ez a kütyü a mindennapi felhasználónak már a legtöbb esetben megfelelő. Nem a legütősebb konfiguráció, de ezen az árszinten nem rossz.  Ha multimédiás felhasználásra, böngészésre használjátok, akkor mindenképp jó választás.

A Geekbuying 7HXCRB4Z  kuponkódjával most eszméletlenül olcsó lett, mindössze 26 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból.

hirdetés