hirdetés

Bmax B3 miniatűr PC, ami a gyengék között tud erős lenni

Vakok között félszemű a király, de ez nem baj

hír
Bmax B3 miniatűr PC, ami a gyengék között tud erős lenni 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-05-09

Rengeteg különféle mini PC kering a kínai piacon, és van közöttük sok olyan, amiket viszonylag ismert brandek csinálnak. A Bmax is ezen gyártók közé tartozik, akiknek van egy nagyon érdekes modelljük, a B3. Ez egy kicsi, halk, energiatakarékos gép, alapvetően egyszerűbb feladatokra. Az Intel Celeron alapokra épített kütyü nem egy erőmű, de az alacsony árához képest igencsak sokat tud, és multimédiás felhasználásra például tökéletes.

Természetesen beépített, duális WiFi-vel is felszerelték, és így hozza azokat az elvárásokat, amit egy szuperolcsó PC-től csak el lehet várni. Még előre telepített, jogtiszta Windows 11-et is kapunk rá, de ez már tényleg csak hab a tortán.

Ez a hardver akadásmentesen megbirkózik a 4K/60 FPS anyagokkal, így multimédiás PC-nek megfelelő, az ára pedig egészen zseniális, nagyjából annyiba kerül, mint egy drágább TV box. A Geekbuyingon a 7CYJENCQ  kuponkódot kell beütni, így pedig a végösszeg csak 63 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ingyenes házhozszállítással, a cég európai raktárából.

hirdetés