hirdetés

Bmax ajánlatok a Geekbuyingtól

Tablet és laptop kedvező áron

hír
Bmax ajánlatok a Geekbuyingtól 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: hajas
2022-02-23

A Bmax egy rendkívül fiatal márka, tavaly szeptemberben töltötte be a második életévét. Többnyire a remek ár/érték arányú mini PC-iről és laptopjairól ismerhetitek, azonban egy ideje már tabletekkel is foglalkozik. Most utóbbi két kategóriából hoztam nektek egy-egy terméket a Geekbuyingtól, és persze kuponok is vannak hozzájuk.

Bmax MaxPad I11

A Bmax MaxPad I11 450 grammos tömeggel rendelkezik, és mindössze 7,7 milliméter vastag az alumíniumházas tablet. A készülék elejére egy 10,4 colos, 2000×1200 pixel felbontású IPS panel került. Az alumíniumház alatt egy Unisoc T618-as processzor dolgozik 8 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában, de természetesen utóbbit bővíthetitek micro SD-vel. A 6600 mAh-s akkuját Type-C porton keresztül tölthetitek fel, egy töltéssel pedig 7 órát is kibír. Említést érdemelnek még a sztereó hangszórók, a duális WiFi, a Bluetooth és a GPS, és talán a legnagyobb előnye, hogy SIM kártyát is tud kezelni, vagyis 4G hálózatokon keresztül netezhettek, sőt, még telefonálhattok is vele.

A 6NH2VJRC kóddal 63 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés