hirdetés

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése

Jön a jó idő, érdemes izzítani a kempingezős cuccokat

hír
Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése 1

Forrás: Bluetti

írta: Don Kartács
2023-03-17

A Bluetti energiatárolási megoldásokban utazik, leginkább power stationöket gyárt, illetve mindent, ami ezt a témakört kiegészíti. A tavaszi vásár keretében szépen leárazták a cuccokat, így érdemes csemegézni a felhozatalból, illetve bevezettek egy új terméket PV420 néven, ami nem más mint egy napelem. A szokásos módon a Bluetti termékekre a szállítás ingyenes, a cuccokat EU raktárból küldik.

Végül pedig nézzük a kompatibilitási listát, hogy mely Bluetti eszközökhöz csatlakoztatható: AC200 széria – P és Max -, AC300, 500, és az EB szériából a 150, 240, 500 és az 500 Pro, illetve minden olyan harmadik féltől származó eszköz, amelyiket a már említett MC4-es csatlakozóval szerelnek. Az ára március 12. és 29. között 899 €, vagyis nagyjából 356 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebből is látszik, hogy ezt a terméket azoknak érdemes megvenniük, akinek már van egy komoly power stationjük is mellé.

Akciós termékek, távirati stílusban

Jöjjenek akkor az akciós termékek, amiket a tavaszi fesztivál keretein belül lehet megvásárolni. Az akció időtartama ugyanaz, mint amit a P420 esetében írtam, március 12. és 29. közötti időszakban élnek a kedvezmények, amelyek az alábbi termékekre vonatkoznak. A szokásos külön aloldalas megoldás itt is létezik, ahol nemcsak Bluetti termékeket, de repi cuccokat is vehettek, amelyekről korábban már írtunk is.

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése 9

Forrás: Bluetti

EB70 power station – A kispolgárság kedvence

Aki nem akar egy komplett házat energiával ellátni, nincs szüksége 2-3000 W teljesítményre, csak egy autóba bedobható túrázós power stationt szeretne, annak az EB70 az ideális választás. Ez a se nem kicsi, se nem nagy megoldás 700 W-ot képes leadni, 715 Wh a kapacitása, és egyszerre két bemeneten keresztül is tölthető. 12 kimenetre aggathattok eszközöket, és tökéletesen elég arra, hogy drónokat, lámpákat meg telefonokat töltsetek róla nagy számban. A power station kombinálható mindenféle napelemmel is, ha terepen oldanátok meg a töltögetést, ezeket PV néven találjátok meg a kínálatban. A termék alapesetben 799 €-ba kerül, de a tavaszi akció keretében 100 € kedvezményt adnak rá, így forintosítva 276 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, így többletköltségekkel már nem kell számolnotok.

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése 10

Forrás: Bluetti

AC200MAX és B230 kiegészítő telep – Mindenesek

Az AC szériába valójában két termék is beletartozik, viszont számunkra csak a Max az érdekes, mert erre adnak jelentős kedvezményt. A termékvonal tagjai mindenes megoldások, amelyek 16 kimeneten keresztül akár 2000 W-ot is le tudnak adni. Ez már bőven elég ahhoz, hogy szünetmentesként használjátok őket, de akár kültéri kitelepülésekhez is befoghatók, mert a tömegük még az emészthető kategórián belül marad. A kapacitásuk 2048 wattóra, ami bőven elég egy elvadultabb, sátras túrázáshoz is. Mivel ezek is moduláris rendszerek, ezért a kapacitásuk a B230 és a B300 névre hallgató akkumulátorokkal kitolható, illetve a PV350 és a már emlegetett PV420 szériába tartozó napelemekkel bővíthetők, így akár terepen is könnyedén újratölthetők.

A széria két tagja – vagyis az AC200Max és az AC200P – csak annyiban térnek el egymástól, hogy az AC200Max egy fokkal bikább, illetve a kapacitása skálázható a már feljebb emlegetett elemek hozzáadásával, akár 8192 Wh-ig. Egyszerre 2200 W teljesítményt is le tud adni, amiről már szinte minden háztartásban megtalálható berendezés üzemeltethető.

Az ilyen nagy teljesítményű berendezések persze nem olcsók, de ebből is lefaragható 500 illetve 700 € a kedvezménynek hála, a kiszereléstől függően, hiszen vehetitek az AC200Max-ot önállóan és a B230-as teleppel kiegészítve. Az első ára 751 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul, utóbbiért 1 305 000 Ft-ot kérnek, ezt az AC200Max terméklapján lehet bepipálni, további kiegészítőkkel együtt.

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése 11

Forrás: Bluetti

AC300 és B300 – AC200 széria szteroidon

A moduláris AC300 gyakorlatilag az AC200 széria megnövelt teljesítményű változata. Ez egyben azt is jelenti, hogy akár 3000 W leadására is képes a rendszer és összesen 16 kimenetre pakolgathattok eszközöket. Mivel a B300 akkumulátort modulárisan fel lehet fűzni az AC300 inverterre, a kapacitás akár 12 288 Wh-ig is bővíthető. Nyilván, ha a kimenő teljesítmény nagy, akkor a bemenőnek is annak kell lennie, összesen 5400 W-tal lehet feltölteni, ami nem kevés. Ez már nagyon nem tartozik a polgári változatok közé, egyrészt hatalmas tömege, másrészt a felhasználása miatt sem.

Szóval aki ilyen termékben gondolkodik, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, cserébe egy komplett háztartást is el lehet róla látni energiával. Erre is érvényes a már többször emlegetett kedvezmény, így az AC300 ára egy B300 teleppel kiegészülve 1 367 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami a szokásos árnál mintegy 550 €-val olcsóbb.

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése 12

Forrás: Bluetti

PV120, PV200 és PV350 napelemek – Kisebb modellek egészítik ki a nagy ágyút

Nyilván nemcsak 400 W-os darabok léteznek a napelemek között, mint a PV420, hanem ezek kisebb testvérei is, ilyen a PV120 a PV200 és a PV350. Műszaki felépítésükben megegyeznek a PV420-szal, leginkább csak teljesítményben térnek el, nem túl nehéz kitalálni, hogy a nevükben lévő számmal megegyező wattot tudnak leadni. Ezeket ráadásul egymás mellett egyszerre is lehet használni, vagyis például 3 darab PV120-ból tulajdonképpen 1 darab PV350 teljesítményét lehet összehozni. Nem ragoznám különösebben a témát, két dolgot kell mindig ellenőriznetek, a csatlakozót – vagyis, hogy milyen eszközökkel lesznek kompatibilisek – illetve természetesen az árat.

A PV120-ra 50 € kedvezményt adnak, míg a PV350-re 40 €-t, így érdemes ezekre ránézni első körben. Az előbbi ára 126 700, utóbbié 357 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul, de aki egy másikat választana, az ezen a gyűjtőoldalon okosodhat.

hirdetés