hirdetés

Bluetti Prime Day vásár (X)

Számos energiatároló megoldás érhető el verhetetlen áron

hír
Bluetti Prime Day vásár (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2023-10-05

Megbízható energiaforrást kerestek? Eljött az idő a vásárlásra, hiszen a Bluetti, a megújuló energiatárolási iparág úttörője október 5-től október 20-ig tartja az őszi Prime Day vásárát, és még Amazon Prime tagságra sincs szükségetek. Ebben az időszakban a Bluetti termékek széles választékát -köztük az AC60+B80, AC180 és AC200Max modelleket- verhetetlen áron vásárolhatjátok meg a Bluetti webáruházából.

Forrás: Bluetti

AC300 és AC500 – Könnyű otthoni energiaellátás

A 3000 wattos AC kimenettel (6.000 W túlfeszültség) és 16 különböző aljzattal büszkélkedő AC300 a legtöbb háztartási készüléket képes táplálni, a hűtőszekrénytől a mikrohullámú sütőig. A 24 órás UPS funkcióval az AC300 20 másodperc alatt képes átkapcsolni, így védi az otthoni hálózatot áramkimaradás esetén. A moduláris felépítésnek köszönhetően az AC300 akár 12 288 Wh-t is elérhet négy B300-assal, és napokig ellátja az egész házat. Az akció ideje alatt 400 eurós árkedvezményt kínálnak, így 1 160 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

A hasonlóan népszerű AC500 és B300 otthoni tárolóeszközök is olcsóbban vásárolhatók meg a promóciós időszakban, 500 euró kedvezménnynel 1 934 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

A Bluetti Prime Day Kiárusítás remek lehetőség a csúcskategóriás energiamegoldások vásárlására. Ne hagyjátok ki a hihetetlen, korlátozott ajánlatokat október 10. és 11. között, így jelentős összeget spórolhattok. További részletekért látogassatok el a Bluetti weboldalára.

A Bluettiről

A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 110 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.

hirdetés