hirdetés

Bluetti napelemes rendszerek (X)

A zöldebb jövőbe vezető út

hír
Bluetti napelemes rendszerek (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2023-09-11

Napjainkban a villamosenergia termeléshez szükséges fosszilis tüzelőanyagok kimerülésével és a környezetszennyezés káros hatásaival szembesülünk, a megújuló napenergia térnyerése azonban lehetőséget nyújt egy tisztább jövő eléréséhez. A Bluetti a zöld energiatároló ipar jól ismert márkája, innovatív megoldásaival az élen jár. A közösségi médiában nemrégiben folytatott #GreenEnergyRevolution kampánya arra szólít fel bennünket, hogy távolodjunk el a hagyományos energiaforrásoktól, és váltsunk a tiszta napenergiára. Az AC300 és AC500 rendszereivel könnyedén hasznosíthatjuk a nap energiáját, és valósággá tehetjük a zöld és tiszta életet.

Forrás: Bluetti

Gyors töltés a páratlan kényelemért

A két B300 akkumulátorral rendelkező AC300 akár 5400 W-os töltési sebességével nyűgöz le hálózati aljzaton és napelemen keresztül, így egy csomó időt megtakaríthattok. A két B300S rendszerrel felszerelt AC500 egy fokkal ezt még magasabb szintre emeli, figyelemre méltó 8000 W-os maximális töltési sebességgel büszkélkedhet, és mindössze 40 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető fel.

Biztonságos akkumulátor a megbízható teljesítményért

A Bluetti rendszereket biztonságos és hosszú élettartamú LiFePO4 akkumulátorcellákkal szerelték fel, legalább 3500 töltést bírnak, mielőtt elérnék eredeti kapacitásának 80%-át. Önálló egyenáramú áramforrásként is működnek, konnektorokkal és töltőportokkal laptopok, elektronikai és kis egyenáramú eszközök tápellátásához. Ezenkívül a B300S 500 W-os megnövelt napelemes bemenettel rendelkezik és intelligens önmelegítési funkcióval is ellátták, hogy zökkenőmentes működést biztosítson akár -20 °C hőmérsékleten is.

Az AC500 power station kompatibilis mind a B300, mind a B300S bővítő akkumulátorcsomaggal, így összesen akár négy vegyes csomag is használható hozzá. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi az AC300 felhasználók számára, hogy a legtöbbet hozzák ki meglévő berendezéseikből, miközben élvezhetik a továbbfejlesztett energiatárolási és töltési képességeket.

 

 

Forrás: Bluetti

Bluetti AC300 vs AC500 – Hogyan válasszunk?

Az AC300 és AC500 közötti választás nagyban függ az egyedi igényektől. A 6000 W-os megnövelt teljesítmény és a 24,5 kWh kapacitásának lehetőségével az AC300 az AC500 képességeinek mintegy 95%-át fedi le. Tekintettel az árkülönbségre, az AC300 lehet a pénztárcabarát választás azok számára, akik nem igényelnek extrém teljesítményt. Az AC500 viszont jobban használható a hidegebb éghajlatú régiókban, és nagyobb teljesítményt és hatékonyabb töltési/kisütési sebességet kínál. Ha inkább egy mindennel felszerelt erőművet szeretnétek, a megfizethető árú Bluetti klasszikus, az EP500Pro a legjobb választás. A lenyűgöző 5100 Wh-s LiFePO4 akkumulátornak és a robusztus 3000 W-os váltakozó áramú inverternek (6000 W-os túlfeszültség) köszönhetően az EP500Pro megbízható és mobil power station a ház körüli különféle elektromos készülékekhez.

A Bluettiről – Elkötelezettség a zöld innováció iránt

A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Neve tükrözi alapvető értékeit: a kék égboltot, amelynek védelmére törekszik, a technológia által vezérelt holnap ígéretét és az innováció szellemét. A Bluetti olyan jövőt képzel el, ahol a zöld energia mindenki számára elérhetővé válik, napelemes megoldásaival jelentős lépést teszünk a környezet védelme felé az eljövendő generációk érdekében.

hirdetés