hirdetés

Bluetti Black Friday (X)

Exkluzív power station ajánlatok

hír
Bluetti Black Friday (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2023-11-17

Megkezdődött a visszaszámlálás a Fekete Péntekig, idén a Bluetti az ünnepi szezont káprázatos kedvezményekkel, ajándékokkal, exkluzív ajánlatokkal, és ami még izgalmasabb, az új Bluetti AC70 power station bemutatásával várja. Az Early Black Friday ajánlatok november 9. és november 27. között érhetők el. A hivatalos Black Friday vásár november 24-én kezdődik rengeteg kihagyhatatlan Flash Sale ajánlatattal.

Bluetti AC200MAX (2,200 W/2,048 Wh)
B230-as vagy B300-as akkumulátorokkal bővíthetitek a lenyűgöző 8,192 Wh-s kapacitásig, így simán nekiindulhattok vele egy lakóautós vadkempingezésre is. 15 aljzattal és több töltési lehetőséggel áll rendelkezésetekre, mint például az 1400 W-os kettős váltakozó áramú és napelemes töltés.

Bluetti AC200P (2.000W, 2.000Wh)
Olyan erős és sokoldalú, mint testvére az AC200MAX, egy igazi igásló, amely 13 eszközt tölt egyszerre. Kompakt mérete miatt bárhová magatokkal vihetitek.

Forrás: Bluetti

Bluetti AC70 az új hordozható power station

Az új AC70 a népszerű EB70 továbbfejlesztett változata, ugyanazzal az 1000 W-os teljesítménnyel büszkélkedhet, de egy további csavarral, hiszen lenyűgöző, 2000 W-os megnövelt teljesítmény érhető el power lifting üzemmódban, hogy még több energiaszükségletet fedezhessen. 850 W-os váltóáramú töltéssel 45 perc alatt 80%-ra tölthető, és támogatja az 500 W-os napelemes töltést. Az AC70 várhatóan decemberben lesz elérhető, az ár még titok, de izgalmas meglepetésre számíthattok!

A Bluetti meglepetései feldobják a Black Friday vásárt

Ezen a fekete pénteken a Bluetti nemcsak kedvezményekkel, hanem interaktív szórakozással és izgalmas ajándékokkal is készült.

Szerencsekerék
Azok a felhasználók, akik 800 eurós rendelést adnak le, 3 szerencskerék pörgetési lehetőséget kapnak. Naponta csak egyszer vehettek részt a sorsoláson november 9 és 27. között. A nyerési esélyek baromi jók, minden pörgetéshez 500 Bluetti dollárra van szükség, amely egy virtuális pénznem, amelyet termékek vásárlásával vagy aktivitásokban való részvétellel szerezhettek. Ha még több Bluetti dollárhoz szeretnétek hozzáférni, legyetek ti is tagok. További infót itt találtok a tagsági programról.

Bluetti életmód ajándékok
November 10-től november 23-ig, ha 1500€/2000€/2500€/3000€ fölött vásároltok, ennek megfelelően ingyenes Bluetti sapkát, mobiltelefon állványt, digitális multimétert, kézi porszívót kaphattok.

Szerezzetek 3-5-ször több Bluetti dollárt
November 9-től 17-ig minden leadott rendelés után a szokásos Bluetti dollár háromszorosát, november 17 és 27. között pedig az ötszörösét kapjátok, amely beváltható kuponokra, életmód ajándékokra, ajándékkártyákra és egy csomó más dologra. A Bluetti így mond köszönetet a vásárlásokért az ünnepi időszakban.

Forrás: Bluetti

A Bluettitől nemcsak egy nagyszerű terméket kaptok fantasztikus áron, hanem olyan kivételes szolgáltatásokban is részesültök mint

  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • 2+2 év garancia az AC200 sorozatra
  • Ingyenes európai szállítás
  • Ügyfélszolgálat, a hét minden napján, 24 órában elérhető – értékesítés előtti és utáni segítségnyújtás

A Bluetti Black Friday akciója során ne hagyjátok ki a verhetetlen power station ajánlatokat. A legjobb ajánlatokra mindig gyorsan lecsapnak, ezért kövessétek a Bluettit a közösségi médiában, és iratkozzatok fel a  hírlevelükre is.

A Bluettiről

A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 100 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.

hirdetés