hirdetés

BlitzWolf töltők szeptemberi kedvezménnyel

Van gyengébb és erősebb is

hír
BlitzWolf töltők szeptemberi kedvezménnyel 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-09-01

A BlitzWolf töltők sok-sok éves múltra tekintenek vissza, és bár a cég egyre több OEM cuccal operál, a töltős ága a mai napig nagyon minőségi. Szerencsére az utóbbi időben is jöttek ilyen témában újabb termékeik, így egészen modern töltőket is lehet tőlük vásárolni. Most a Banggood három remek darabra is adott kuponkódot vagy nagyon akciós árat, így jó áron juthatunk hozzájuk.

BlitzWolf töltők szeptemberi kedvezménnyel 2

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-S21 és BW-S22

A BW-S21 a GaN technológiának köszönhetően elég kicsike, mindössze 77,8x40x28 milliméteres, így pedig teljesen utazás kompatibilis. Két darab csatlakozó került rá, egy hagyományos USB-A és egy Type-C. Az előbbin maximum 30 watt tud átmenni, de a Type-C már a PD 3.0-t is támogatja, és 35 watt teljesítmény átadására képes. Ez azt jelenti, hogy akár erre alkalmas notebookokat is tölthetünk vele, és nem is csak szinten tartásra jó feltétlenül. Az említett gyorstöltési szabványokon kívül a legtöbbet támogatja: QC 3.0, PPS, FCP, AFC, BC 1.2, Apple 2,4 A.

A töltőt most a BG99HU113  kuponkóddal lehet megrendelni és csak 4600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Talán jobb deal a BW-S22, ami nagyon hasonló, csak éppen két Type-C port van rajta. Ezek egyenként 35 wattot tudnak, de használhatjuk őket egyszerre is, akkor osztoznak ezen a teljesítményen. Természetesen PD 3.0 szabványú, de ismeri az alábbi gyorstöltési protokollokat is: PPS, QC 3.0, FCP, AFC, BC1.2, Apple 2.4A. A jó teljesítmény ellenére igazán kicsi kütyüről van szó, a befoglaló mérete pont akkora, mint az előző variánsnak.

Ez a kütyü talán még jobban megéri, hiszen kínai raktárból, kuponkód nélkül már 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni.

BlitzWolf töltők szeptemberi kedvezménnyel 3

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-S25

Nem a hagyományos konnektorba dugós töltőfej a BlitzWolf BW-S25, hiszen egy másfél méteres tápkábellel rendelkezik, és ezzel kell a fali csatlakozóba dugni. Magát az eszközt tarthatjuk az asztalon, van egy talpa is, ami a két oldalán kinyúlik, és kialakítottak rajta két „állványt”, amibe a telefonunkat vagy tabletünket tehetjük. A töltőn összesen hat darab port kapott helyet, amiből 3 darab Type-C, a másik 3 pedig hagyományos USB-A.

Az előbbiek maximum 75 wattot képesek leadni, míg van egy 60 wattos USB-A és egy kisteljesítményű, mindössze 10 wattos csatlakozó, mely a kis áramigényű eszközök töltésére való, mint például az okosórák vagy a fülhallgatók. A gyorstöltési protokollokkal sincs gondja, az alábbiakat probléma nélkül viszi: PD 3.0, PPS, PD 2.0, QC 3.0, QC 2.0, AFC, FCP, SCP, Apple 2.4A.

Ez már egy igen komoly töltő, ami miatt nyilván az ára sem nagyon alacsony, viszont most kaptunk rá egy kis kedvezményt. Banggoodon most a BG99HU114  kuponkóddal rendelhető, és így csak 9900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés