hirdetés

BlitzWolf okoskapcsolók kedvezményes áron a Banggoodon

Egy márka, tucatnyi ajánlat

hír
BlitzWolf okoskapcsolók kedvezményes áron a Banggoodon 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-01

Az okosotthon eszközök alapjai a kapcsolók és a konnektorok, és ezeknek van a legnagyobb értelme is. A BlitzWolfnak már kiterjedt termékpalettája van falikapcsolókból, így le tudjuk már velük váltani az összes otthon fellelhető villanykapcsolónkat. Egy ilyen vállalkozás nem olcsó mulatság, mert sok kicsi sokra megy, de a BlitzWolf termékei relatíve alacsony árúak, és jól is néznek ki.

BlitzWolf okoskapcsolók kedvezményes áron a Banggoodon 2

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-SS8

A BW-SS8 nem egy alap villanykapcsoló, hiszen több funkciója is van. A remek dizájn három érintőgombot rejt, amik leginkább lámpák kapcsolására szolgálnak. A maximális teljesítmény, amit kapcsolni tud, az 800 watt, ami nem kevés, így akár más berendezéseket is kapcsolhatunk vele, főleg, hogy a három gombhoz három különböző eszköz is hozzácsatlakoztatható. Az alap elgondolás viszont az, hogy egy sok – minimum három – foglalatos lámpát kapcsol, ilyen módon pedig nem kell az összes villanykörtét egyszerre üzemeltetni.

Rádiófrekvenciásan és WiFi-n keresztül is vezérelhető, lehet távolról kapcsolgatni és időzíteni is. A telefonunkkal vagy egyéb okosotthon asszisztenssel lehet hangutasításokkal is vezérelni.

A Banggoodon jelenleg nincsen rá kupon, de így is igen jó áron szerezhetjük be, szállítással együtt 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és semmilyen egyéb rejtett költségünk nem lesz vele.

BlitzWolf okoskapcsolók kedvezményes áron a Banggoodon 3

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-SS9

Ez a sztenderd villanykapcsolója a márkának. A dizájn ugyanolyan, mint a BW-SS8 esetében, csak itt éppen egy gomb van, tehát egy fogyasztót tud vezérelni. A kapcsoló teljesen okos, így összekapcsolhatjuk WiFi-n keresztül a telefonunkkal. A Tuya, SmartLife és BlitzWolf appokkal tud együttműködni, így a többi okoseszközünkkel is kompatibilis lehet. A kapcsolón a gomb világít is, kékkel, ha fel van kapcsolva, pirossal, ha le, és zölddel a párosításkor. Ezt is 800 wattal lehet terhelni, és az okosfunkciói teljes mértékben megegyeznek a fentebbi eszközéivel.

A sors fintora, hogy drágább az egykapcsolós változat, mint a hármas, de talán ez is a keresettebb. Jelenleg 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg EU raktárból, az áfaköltségeket pedig a Banggood állja helyettünk

BlitzWolf okoskapcsolók kedvezményes áron a Banggoodon 4

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-SS10

Bár látszólag ugyanolyan, mint a BW-SS9 modell, mégis van egy hatalmas különbség a kettő között. A maximális terhelhetősége 3000 watt, éppen ezért alkalmas bojlerek, fűtőtestek és egyéb háztartási nagyfogyasztók kapcsolására. Természetesen ettől még világítást is köthetünk rá, de sokkal szélesebbek ezzel a lehetőségeink. Ezzel akár távolról vezérelhetjük a bojlerünket a nyaralóban, vagy éppen az elektromos fűtést is időzíthetjük.

Gondolhatnánk, hogy ez a kapcsoló drágább, mint az ugyanilyen, csak gyengébb verziója, de jelenleg ez nincs így. Némi ellentmondás van a dologban, de most csak 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell ezért a modellért fizetni, EU raktárból, így érdemes erre lecsapni, hiszen többet tud.

BlitzWolf okoskapcsolók kedvezményes áron a Banggoodon 5

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-SS11

Olyan, mintha ez is egy háromgangos kapcsoló lenne, de nem az. Itt a három gombnak egészen más funkciója van. A középsővel tudjuk kapcsolni az adott világítást, a felső és alsó gombokkal pedig a fényerőt állíthatjuk. Persze ehhez dimmelhető villanykörtére vagy lámpára van szükség. Az okostelefonos vezérelhetőséget ez is megkapta, gyakorlatilag minden másban azt tudja, mint a többi variáns.

Ez a kapcsoló a legdrágább, de még ez is tűrhető árú, mert 6200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Főleg, ha belegondolunk, hogy ezért az összegért már házhoz is szállítják plusz költségek nélkül.

hirdetés