hirdetés

BlitzWolf lámpaakció a Banggoodon

Éjszakai fények, szekrény világítások, asztali lámpa

hír
BlitzWolf lámpaakció a Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2020-12-03

A BlitzWolf különböző éjszaka lámpáira, szekrényvilágításaira kaptunk pár kupont, amivel elég alacsony áron megvásárolhatók a termékek. Párat közülük mi is próbáltunk, és szeretjük is őket. Nem különösebben fancy termékek, nem lehet őket applikációval vezérelni, de jól működnek és olcsók, bátran merjük ajánlani őket.

BlitzWolf BW-LT10 éjszakai fény

Az éjjeli lámpák felhasználási formája körülbelül kimerül annyiban, hogy este kitaláljunk a vécére, a kisgyermekes szülők eltaláljanak a gyermek kiságyához, illetve a pelenkázóhoz. Ennyit, és nem többet várunk el tőlük, vagyis hogy minimális fényt bocsátsanak ki, és lássunk a sötétben is, de senki ne ébredjen fel rá. A BW-LT10 ennél azért kicsivel többet tud. Gombnyomással időzíthető, hogy 30 perc után automatikusan kapcsoljon le, illetve van rajta fényérzékelő is, így sötétben bekapcsol, világosban pedig ki. A kütyüt hagyományos konnektorba kell csatlakoztatni, 20 lumen fényerősségű és 3000 K a színhőmérséklete. A Banggoodon most a BGDRFR180 kuponkóddal 2200 forintért megvásárolható és Csehországból küldik, viszonylag gyors szállítással.

BlitzWolf BW-LT15

Ez is egy éjszakai lámpa, de azért különbözik az előző modelltől. Mivel teljesen máshogy néz ki, így mindenki ízlésének megfelelően válogathat a termékek között. Fő jellemzője, hogy elemes, nem kell konnektorba dugni. Három darab AA méretű ceruzaelemmel működik, és nem fényszenzoros, hanem mozgásérzékelős. Ha észleli, hogy a közelében mozognak, akkor felkapcsol, majd automatikusan ki is nyomja magát egy kis idő elteltével. A hátulján 3M ragasztócsíkkal látták el, ennek segítségével tudjuk bárhova felerősíteni. Az LT15-nek csak 10 lumen a fényereje, de éjszaka ennyi is elég. A Banggoodon a BGBFHOME30 kuponkóddal már 2700 forintért meg is rendelhető, de csak kínai raktárból.

BlitzWolf BW-LT8 és BW-LT25

A szekrénybe való világítótestek egy másik csoportot képeznek, mint az éjjeli lámpák, de a funkciójuk nagyon hasonló. Az a lényegük, hogy mikor kinyitjuk a szekrényt, akkor felkapcsolnak, majd amikor becsukjuk, akkor le. A BW-LT8 pontosan ezt tudja, 1000 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, amit micro USB kábellel tölthetünk, ha lemerült. Ezt is mozgásérzékelővel látták el, így csak akkor kapcsol be, amikor kinyitottuk a szekrényajtót, viszont a fényérzékelő sem maradt ki belőle. A Banggoodon a BGBFHOME29 kuponkóddal 4100 forintért megvásárolható. Fontos tudni, hogy ez már a harmadik generációs LT8, nem összekeverendő a régebbi, kisebb tudású modellekkel.

A BW-LT25 az majdnem ugyanaz, mint az LT8, csak 3 darab van sorosan kötve az előbb említett lámpából. Tehát a funkciói megegyeznek az LT8-éival, csak éppen sokkal nagyobb felületen tud világítani, és jobban járunk ezzel, mintha megvennék három darab LT8-at. A Banggoodon a BGBFHOME89 kuponkóddal 10 000 forintért rendelhető a szett.

BlitzWolf BW-LT16

Ez már egy egészen más kávéház, mint az eddigi lámpák, ugyanis ez egy sima asztali fényforrás. Nem is olyan régen teszteltük, érdemes róla elolvasni az irományunkat. Az eszköznek állítható a színhőmérséklete és a fényereje is, ami kifejezetten hasznos. A lámpa természetesen LED-es és elég jól beállítható mindenféle szögekben, forgatható a talpa és lehajtható a feje is. A talapzatán található érintőgombokkal vezérelhető, és itt található a beépített akkumulátora, ami 1200 mAh-s, így nem kell folyamatosan egy kábelnek átszelnie az asztalunkat. Ha lemerült, akkor egy mellékelt, USB végződésű kábellel tölthetjük újra, akár egy powerbank segítségével. Az alján helyet kapott egy RGB LED sor is, ez alapvetően egy dizájnelem, van akinek tetszik, akinek pedig nem, az rögtön ki is kapcsolhatja. A Banggoodon a BGDEFR408 kuponkóddal 5600 forintért rendelhető csehországi raktárból.

hirdetés