hirdetés

BlitzWolf BW-WA3, a nagyfiús és megfizethető hangszóró

Őrületes hangerő, őrületesen alacsony áron

hír
BlitzWolf BW-WA3, a nagyfiús és megfizethető hangszóró 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-01

A BlitzWolf márka 3 éve dobta be ezt a bitang BW-WA3-as modellt a Bluetooth hangszóró piacra, akkor meg is írtuk róla a tesztünket, csupa pozitív visszhanggal. 100 W-os teljesítmény, 12 órás üzemidő, RGB fények, TWS mód és power bankként üzemelés. Mindezek mellett a hangzása is kiváló. A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretén belül nagyon jó áron, 21 600 forintért rendelhető kuponnal. A hazai webshopból 40 000 Ft alatt nem úsznád meg a vásárlást!

Egy töltéssel körülbelül 12 órán keresztül tud zenélni, újratölteni pedig USB-C kábellel tudod körülbelül 3-4 óra alatt. A telódhoz csatlakozni Bluetooth 5.0 és jack port segítségével tud, de élvezhetjük a muzsikát SD kártyán keresztül is, illetve kapott még egy USB portot is. TWS funkciójának köszönhetően pedig egy másik BW-WA3 eszközzel összepárosítható a sztereó hangzás érdekében. IPX5-ös minősítéssel hozza a szokásos vízállóságot, illetve megtalálható benne az angolul használható hang asszisztens is. A beállítható EQ funkcióval háromféle mód közül választhatsz, amivel testre szabhatod, hogy milyen hangképet szolgáltasson a 4 darab, kettős membránú hangszóród.

Most igazán jó áron szerezheted meg, hiszen a legolcsóbb hazai ajánlathoz képest is 18 400 forintot spórolhatsz. A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretén belül 21 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a RendKinai818  kuponnal.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más Bluetooth hangszórókat is, akkor érdemes körbenézned a BlitzWolf Nyári Fesztiválunkon, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés