hirdetés

BlitzWill lámpa, LED szalag és fényprojektor kedvező áron

Fantasztikus árak

hír
BlitzWill lámpa, LED szalag és fényprojektor kedvező áron 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-09-04

A BlitzWolf egyik leválasztott márkája a BlitzWill, akik szintén megfelelő minőségben készítik a termékeiket, és leginkább világítási termékkategóriában vannak jelen. A Banggood szülinapjának alkalmából most akciósan lehet megrendelni pár terméküket, így remek áron juthatunk okos mennyezeti lámpához, Ambilight LED szalaghoz és fényprojektorhoz is.

BlitzWill lámpa, LED szalag és fényprojektor kedvező áron 2

Forrás: Banggood

BlitzWill BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa

A BW-CLT1 a gyártó kisebbik, 30 cm átmérőjű mennyezeti lámpája. 2200 lumen fényerővel bír és okos, tehát kapcsolódik az otthoni WiFi hálózathoz, és így távolról is vezérelhető okostelefonról. A teret állítható színhőmérsékletű és fényerejű LED-ekkel világítja be, a mennyezet felé pedig RGB LED-ek néznek, amikkel különleges atmoszférát képes teremteni. Tuya és Smart Life kompatibilis, az appban állíthatjuk a fényerőt, a színhőmérsékletet, a színeket, mindenféle fényjátékot és természetesen időzíthetjük is.

A BlitzWill BW-CLT1 most a BG99DH085 kuponkóddal 16 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és adnak hozzá ajándékba egy BlitzWolf BW-LC2 LED szalag vezérlőt is. A szállításért egy forintot sem kérnek, így semmilyen plusz költséggel nem kell számolni.

BlitzWill lámpa, LED szalag és fényprojektor kedvező áron 3

Forrás: Banggood

BlitzWill BW-PLT1 fényprojektor

A BlitzWolf BW-PLT1 különleges hangulatot tud varázsolni egy szobába, ami lenyűgözheti a gyerekeket, jól jöhet házibulinál és akár romantikusabbá teheti a párosan eltöltött perceket is. Az asztalra kell állítani a terméket úgy, hogy felfelé irányuljon a lencséje. Lézerrel tud csillagszerű pöttyöket varázsolni, a vetítőlencsével pedig mindenféle színű és alakú, ködszerű mintázatot „fest” a plafonra. Tudjuk természetesen állítani a fényerejét, a kontrasztját, a forgási sebességét és a színeit is. Okostelefonnal vezérelhető, a Smart Life vagy Tuya appal, és okosotthon rendszerbe is köthetjük. A telefonról lehet a színeket állítani és időzíteni is, de még hangutasítást is adhatunk neki. Zenére is tudja változtatni a vetítést, 16 előre definiált mód közül választhatunk.

A jópofa kütyüt nagyon jó áron lehet rendelni, a BG99DH089  kuponkóddal már 12 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, a szállítási költséget is beleszámolva, EU raktárból.

BlitzWill lámpa, LED szalag és fényprojektor kedvező áron 4

Forrás: Banggood

BlitzWill BW-LB2 Ambilight LED szalag

A szett lelke egy 5 méter hosszú LED szalag, amit akár egy 85 colos tévére is feltehetünk, a rögzítéséhez pedig kapunk egy csomó klipszet. Egyszerű okos LED szalagként is működik, tud mindenféle színben világítani, lehet állítani a fényerejét és a színeit, ráadásul egy szalagon belül többféle szín megjelenítésére is képes. Okostelefonos appal megy, és képes lekövetni a zenék vagy filmek hangjainak ütemét. Azért nyilván a legfontosabb maga az Ambilight funkció, ami azt jelenti, hogy a TV hátuljáról a falat olyan színnel világítja meg, amilyen éppen az adott kép. De nem egyféle módon, hanem például, ha a képen egy zöld mező van kék éggel, akkor felül kéken világít, alul pedig zölden. Gyakorlatilag kiterjeszti a képet és ezzel együtt a filmezés élményét is. Erre úgy képes, hogy a forrás eszköz jelét egy kontrollerbe kell vezetni HDMI kábelen keresztül, és onnan kapja az információt a LED szalag.

A szett már végtelenül olcsón megrendelhető, hiszen nem is olyan régen még kétszer ennyibe került, most viszont a BG99DH087  kuponkóddal meg lehet rendelni 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással, a Banggood lengyelországi raktárából.

hirdetés