hirdetés

BlitzHome mosogatógépet vehetünk 70 000 Ft alatt

1-2 főre megoldás

hír
BlitzHome mosogatógépet vehetünk 70 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-09-04

Újra kapható egy ideje a BlitzHome mosogatógépe, ami egy kicsi, konyhapultra tehető darab. Mivel ilyenből nagyon kevés van a piacon, így szinte nincs is konkurenciája, illetve alig van, azok pedig jellemzően kevesebbet is tudnak, ráadásul drágábbak is. Tehát ez a gép nagyon jó vétel annak, aki ilyen rétegcuccban gondolkodik. Koli szobákban, garzonokban, nyaralóban nagyon jó szolgálatot tehet, még úgy is, hogy kicsi. A Banggood szülinapon baromi jó áron lehet rendelni, csak 66 700 forintba kerül egy speciális kuponkóddal.

Az applikáció alapú vezérlés ebben a szegmensben egészen kiemelkedő, a gép csatlakozik a telefonunkra, ahol valós időben látjuk, hogy épp hol tart a program, és időzíteni is lehet. Ez utóbbi funkció rendkívül hasznos, így akár be lehet azt is állítani, hogy akkor dolgozzon a berendezés, amikor nem vagyunk otthon. Az alkalmazás nem feltétlenül szükséges a vezérléshez, alapvetően remek kezelőfelülete van az előlapján, ahol választhatunk a különféle módok között. A készülék előlapja ablakos, így láthatjuk, hogy hogyan áll a mosogatás. Ha vége a tisztítási fázisnak, akkor meg is szárítja az edényeket 75 Celsius-fokos forró levegővel, amivel együtt jár a sterilizálás is.

A gépnek alig van konkurenciája, itthon ilyeneket csak nagyon korlátozottan árulnak. A BlitzHome terméke jobb választás amúgy is, mert nagyon jó áron megrendelhető, valamint sokat tud. A Banggoodon most a BG99DH022  kuponkódot kell hozzá bepötyögni, így pedig a végösszeg csak 66 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, szállítási költséggel együtt, lengyelországi raktárból rendelve.

hirdetés