hirdetés

BlitzHome légtisztítóval olcsón lehet jó levegő otthon

Rekord alacsony áron

hír
BlitzHome légtisztítóval olcsón lehet jó levegő otthon 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-06-23

Ha légtisztító, akkor Kínából rendelés, ez szinte nem is kérdés. A Xiaomi eszközei rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek a piacon, a konkurensei szinte labdába se rúgnak, de még náluk is vannak még költséghatékonyabb megoldások. A BlitzHome viszonylag új okoskészüléke például most nagyon megérős, mert 18 300 forintért rendelhető, ami extrém jó árnak mondható. Mivel viszonylag új készülék még nem kapható hozzá szűrő, de az internet népe erre is kitalált egy működő megoldást.

A készüléken egy nagyobb méretű kezelőfelület található, amely érintőgombokkal vezérelhető. Ezen keresztül nyomon követhetjük a levegő minőségét, és a különböző színek jelzik, hogy megfelelő-e vagy sem. Szerencsére a BlitzHome BH-AP2501 légtisztító gép okosotthon rendszerbe is integrálható, és az okostelefonunkról is vezérelhetjük. A készülék kapcsolódik az otthoni WiFi hálózathoz, így interneten keresztül is távolról irányíthatjuk, akár a világ másik végéről is.

A gép az előző év végén jelent meg, így nagyjából féléves a modell. A gyártó ígéri, hogy lesz hozzá kapható csereszűrő, de egyelőre még nem lehet megrendelni, viszont felhasználói visszajelzések alapján a Philips series 800-as légtisztító szűrő nem 100%-osan, de illik bele. Ez pedig egy igen jó hack, mivel ilyen szűrők még Aliexpressről is rendelhetők, egészen kedvező áron.

A gép még soha nem volt annyira olcsó, mint most, mindössze 18 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük a BGedmZS  kuponkóddal, szállítási költséggel együtt, európai raktárból.

hirdetés