hirdetés

BlitzHome BH-CDW1 mosogatógép: mindenki szeretne egyet

A kis konyhák tökéletes kiegészítője 75 000 Ft alatt kapható

hír
BlitzHome BH-CDW1 mosogatógép: mindenki szeretne egyet 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-01

A BlitzHome BH-CDW1 asztali mosogatógépéről számtalanszor írtunk már, de mit tegyünk, ha ennyire szeretitek és ha az ára állandóan lejjebb kúszik? A kis helyen elférő gépben a legjobb, hogy tökéletesen működik vízvezeték és csatorna kiállás nélkül is. A belseje ötféle, hatékony mosási programot tartogat, amit volt szerencsénk tesztelni is, így meggyőződhettünk róla, hogy nagy segítség a mindennapok során. Most nagyon alacsony áron, 74 600 forintért megrendelheted a Banggoodról.

A gép okostelefon segítségével, applikáción keresztül is vezérelhető, egyik legnagyobb skillje pedig, hogy bármikor szüneteltetheted a mosást és dobhatsz még bele valamit, ha például egy-két evőeszközt kifelejtettél. Képes 73 Celsius-fokos, forrólevegős szárításra, azaz sterilizálásra, így a mosógépből egyből visszapakolhatsz mindent a szekrényekbe, nem kell törölgetéssel bajlódni vagy az edényszárító tálcára várat építeni.

Ha te is feldobnád a kis konyhádat egy kompakt, okos és erős kütyüvel, akkor ne habozz, csapj le rá most 74 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGfc1964  kuponkóddal, szállítási költséggel együtt!

hirdetés