hirdetés

BlitzHome BH-CDW1 mosogatógép: kicsi a bors, de erős

A kis konyhák tökéletes kiegészítője 75 000 Ft alatt kapható

hír
BlitzHome BH-CDW1 mosogatógép: kicsi a bors, de erős 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

A BlitzHome BH-CDW1 asztali mosogatógépe megváltás minden kis konyhával, koliszobával vagy nyaralóval rendelkező személynek. Az apróságnak azon kívül, hogy nincs szüksége nagy helyre, vízvezetékre és csatorna kiállásra sem tart igényt, mégis ötféle, hatékony mosási programot tartogat, amit volt szerencsénk tesztelni is, így meggyőződhettünk róla, hogy nagy segítség a mindennapok során. Most fergetegesen jó áron, 68 900 forintért megrendelheted a Banggood oldaláról.

A gép okostelefon segítségével, applikáción keresztül is vezérelhető, egyik legnagyobb skillje pedig, hogy bármikor szüneteltetheted a mosást és dobhatsz még bele valamit, ha például egy-két evőeszközt kifelejtettél. Képes 73 Celsius-fokos, forrólevegős szárításra, azaz sterilizálásra, így a mosógépből egyből visszapakolhatsz mindent a szekrényekbe, nem kell törölgetéssel bajlódni vagy az edényszárító tálcára várat építeni.

Ha te is feldobnád a kis konyhádat egy kompakt, okos és erős kütyüvel, akkor ne habozz, csapj le rá most 68 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGbb4b69  kuponkóddal, 1400 forintos szállítási költség mellett!

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés