hirdetés

Black Friday és Cyber Monday a Bluettinél

Lerántják a leplet az új AC70 power station-ről

hír
Black Friday és Cyber Monday a Bluettinél 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2023-11-24

A Bluetti november 24. és 27. között Black Friday és Cyber ​​Monday akciót hirdet energiatároló eszközeire és a napelemes megoldásaira. Most jelentős kedvezménnyel vásárolhattok power stationt az egyik legmegbízhatóbb gyártótól. Debütál a vadiúj 768 Wh kapacitású AC70 UPS-es házierőmű is, érdemes lecsapni rá. Jelentős fejlesztést kapott az előd EB70-hez képest, hiszen villámgyorsan tölthető és felhasználóbarátabb kialakítású lett.

Forrás: Bluetti

Sokoldalúság és a teljesítmény

A durva 2000 W-os csúcsteljesítménnyel az AC70 képes kezelni olyan nagy áramfelvételű eszközöket is, mint a vízforralók, hajszárítók és a kis elektromos szerszámok. Két 230 V-os váltóáramú konnektorral, két nagy sebességű Type-C aljzattal, két 18 W-os USB-A porttal és egy 12 V-os DC aljzattal kiváló választás szabadidős és professzionális használatra egyaránt. Legyen szó terepen végzett munkáról, kempingezésről vagy utcai vásárokról, az AC70 minden helyzetre a megfelelő megoldást nyújtja.

Villámgyors töltési sebesség

Az AC70 töltése gyerekjáték, hiszen választhattok a váltóáramú hálózat, az autós töltés, a generátorok és a napelemek között. 80 százalékra tölthetitek mindössze 45 perc alatt, vagy teljesen 1,5 óra alatt a mellékelt AC töltőkábellel, anélkül hogy adapterre lenne szükségetek. Napelemekhez csatlakoztatva erős napsütés esetén mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthetitek.

Forrás: Bluetti

Zökkenőmentes átállás

Az AC70 UPS funkcióval ellátott tartalék tápegységként is működik, gyors és zökkenőmentes átállást biztosít áramkimaradás esetén. A laptopok, modemek és routerek gond nélkül működnek, ha a hálózati ellátás megszűnik.

Intuitív tervezés és vezérlés

Az AC70 beépített fogantyúval rendelkezik, így könnyen szállítható. Nagy LCD-kijelzője valós idejű működést mutat, például a töltési teljesítményt vagy az akkumulátor töltöttségi szintjét. Bluetooth-on keresztül a mobiltelefonotokkal és a Bluetti alkalmazás segítségével figyelhetitek és módosíthatjátok a beállításokat, például átkapcsolhatjátok a töltési módot, vagy aktiválhatjátok az ECO módot az energiatakarékosság érdekében.

Megbízható teljesítmény minden igényre

A biztonságos lítium-vas-foszfát akkumulátorcellákkal épített AC70 életteratama meghaladja a 2500 töltési ciklust. A Bluetti öt év garanciával is támogatja, így megbízható társ különféle helyzetekben – legyen szó a szabadtéri használatról, otthoni vészhelyzetekről, utazásról vagy sziget üzemű használatról.

Ne hagyjátok ki ezt a megfizethető árú UPS erőművet, amikor lecsaptok a Bluetti Black Friday és Cyber Monday ajánlataira. A termék hivatalos érkezése december 12-én várható. A Bluetti AC70 segítségével az erő mindig veletek lesz, de szó szerint.

A Bluettiről

A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 100 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.

hirdetés