hirdetés

Black Friday árak a Jigoo állóporszívókra

A Jigoo C300 és C500 porszívókat remek áron kínálják

hír
Black Friday árak a Jigoo állóporszívókra 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-11-22

A Jigoo márkáról elsőre az atkaporszívók juthatnak eszetekbe. Most két szuper állóporszívót hoztunk nektek, amikkel az egész lakást alaposan kitakaríthatjátok. A Geekbuyingon egész novemberre lezúzták a listaárukat, de a Black Friday kuponok miatt csak a hétvégéig szerezhetitek meg őket ilyen olcsón. Mindkét terméket európai raktárból kapjátok meg, és az árat semmilyen extra költség sem terheli már.

Tartozik hozzá egy 2 az 1-ben porszívókefe, egy kis tisztítókefe és egy hosszú résszívó is, nemcsak padlón és szőnyegen, hanem matracokon, kanapékon és egyéb bútorokon is jól használható.

Ha használjátok a Geekbuying Black Friday GKB23BF10E  kuponját, akkor 10 eurót spórolhattok, így már 38 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok ezt a sokoldalú állóporszívót.

 

Jigoo C500 állóporszívó

A Jigoo C500 kísértetiesen hasonlít az általam használt Jimmy porszívóhoz. 500 wattos kefe nélküli motorral szerelték fel, a szívóereje 33 kPa. Szintén 5 fokozatú szűrőrendszerrel látták el, ami eltávolítja az allergiát okozó porszemcsék 99,99 százalékát, de megtaláljátok benne a ciklonos kialakítást is. A 8 cellás, 2200 mAh-s akkumulátorral akár 60 percig is használhatjátok egyetlen töltéssel, a cserélhető kialakításának hála az üzemidő meg is duplázható egy másik aksival. Intelligens porérzékelővel is felszerelték, így a LED kijelzőn megjeleníti a valós idejű porindexet. Itt nyomon követhetitek az akkumulátor állapotát, a felmerülő hibákat, és válthattok az üzemmódok között is.

Három üzemmóddal tervezték, hogy javítsák a tisztítási hatékonyságát. A szőnyegek takarítására kiválaszthatjátok az automatikus vagy a nagy sebességű üzemmódot, a padlók tisztításához egyszerűen átkapcsolhattok alacsony sebességű üzemmódra, amivel sok energiát meg is takaríthattok. A fémcső összecsukható kialakítása lehetővé teszi a szűk helyek tisztítását a bútorok alatt anélkül, hogy le kellene hajolnotok. Függőlegesen fel és le 90 fokkal, vízszintesen balra és jobbra 180 fokkal forgatható el. A fej elejét itt is ellátták LED lámpával, és gubancolódás mentes V alakú kialakítású. Tartozik hozzá egy kemény padlókefehenger, egy 2 az 1-ben porszívókefe, egy vékony porszívókefe és egy kis tisztítókefe, amikkel könnyedén kitakaríthatjátok az egész lakást.

A Geekbuyingról a GKB23BF10E kuponnal 49 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni, ami elég jó vételnek számít. Ezen az áron kizárólag a Black Friday ideje alatt érhető el. Lengyel raktárból, ingyenesen szállítják.

hirdetés