hirdetés

Bízd az Ultenic TS1 2 in 1 robotporszívóra a takarítást

Önürítős, felmosós, ütemezhető és nagyon megérős

hír
Bízd az Ultenic TS1 2 in 1 robotporszívóra a takarítást 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-29

Dobd el magad a kanapén és indítsd útjára a megbízható takarítószemélyzetedet az Ultenic TS1-et, ami ránézésre csak egy átlagos robotporszívó, de hidd el, annál sokkal több! Az egy dolog, hogy a 3000 Pa szívóerejével felszippant mindent és használható felmosásra is, de a legmenőbb, hogy önürítős és ütemezhető funkciójának hála akár 8 héten át önállóan, beavatkozás nélkül intézi a tisztaságot a kecódban. Idén készült róla tesztünk is, amivel ráerősítettünk, hogy ez bizony jó választás, főleg a Ranvee 73 000 forint alatti ajánlatával.

A dokkoló állomása 3 literes porzsákot kapott, így egy ideig biztosan tudja benne gyűjtögetni a koszt,

illetve ellátták UV-C fénnyel, amivel nemcsak a felületeken, hanem a kiáramló levegőben található baktériumokat és vírusokat is elpusztítja.

A navigációs rendszere LiDAR szenzoros, de nem a tetejére, hanem az elejére került a radar. A DTOF rendszernek köszönhetően valós időben térképezi fel a környezetét és elkerüli az akadályokat. Több térképet is kezel, így többszintes házakban is jól használható. Meg tudsz adni „no go” zónákat és a helyiségeket külön tudod paraméterezni. Okostelefonról irányítható, van a gépben WiFi és Bluetooth, de emellett egy távirányítót is mellékelnek hozzá, aminek hatótávolsága 3-6 méter.

Rengeteg kiegészítőt fogsz kapni hozzá: karbantartáshoz használható takarítókefét, 4 db felmosókorongot, 2 db oldalsó kefét, 2 db HEPA szűrőt és 3 db porzsákot, ezekből 1-1 már a helyére installálva érkezik.

A Ranvee-ről az SQEYYBKQ0WX9  kuponkóddal 72 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért rendelheted meg, ami egy önürítős robotporszívó és felmosó esetében elég jó árnak számít. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés