hirdetés

Best of Aliexpress #9

hír
Best of Aliexpress #9 1
hajas
írta: hajas
2020-05-07

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legalacsonyabb áron hozzájutni. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Ebben a sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ezúttal autós cuccokat hoztam nektek.

Best of Aliexpress #9 2

Autós hőmérő – 930 forint

A régebbi autókban, de még az újabb modellekben is hiányozni szokott a belső hőmérő. Ha szeretnétek egyet a kocsitokba, akkor őt ajánlom, hiszen olcsó, elemmel működik, így nem kell a szivargyújtó töltőjére csatlakoztatni, és beépített háttérvilágítás is található benne. Kialakítása miatt könnyen feltehetitek a szellőzőrendszer rostájára, így bármikor szem előtt lesz.

 

Best of Aliexpress #9 3

Baseus autós töltő – 2900 forint

Manapság utazás közben rengetegen használjátok telefonotokat navigációként, azonban az akkumulátor így hamar lemerül. Egy ilyen autós gyorstöltővel nem lesz többé ezzel gondotok. Két portot is találtok rajta, így akár az utasotok is tudja tölteni a mobilját, ráadásul mindkét csatlakozó QC3.0-ás, így nem tart órákig a telefon feltöltése, mint az olcsóbb töltőknél.

Best of Aliexpress #9 4

70mai menetrögzítő kamera – 12 800 forint

Egyre népszerűbbek manapság az autós menetrögzítők. A Xiaomi 70mai remek készülék, a róla készült tesztünket itt olvashatjátok. A Sony IMX 323 szenzora mindent Full HD-ban rögzít, 130 fokos látószögben. A készülékben található WiFi, így anélkül tudtok frissíteni, illetve adatokat lementeni az eszközről, hogy le kellene szerelnetek a szélvédőről. Ahogy elindítjátok a kocsit, a felvétel automatikusan elindul, így mindig mindent rögzíteni fog a kütyü.

Best of Aliexpress #9 5

Baseus FM transzmitter – 3600 forint

Végül egy FM transzmittert mutatok be nektek a Baseus-tól. Sok régebbi kocsi másik nagy hátránya, hogy nem található bennük sem jack csatlakozó, sem pedig Bluetooth, így csak nehezen tudjátok hallgatni saját zenéiteket, például CD-ről, ami ma már eléggé lejárt lemez. Ezzel a kütyüvel viszont Bluetooth-on és USB-n keresztül is tudtok zenét hallgatni, sőt, a két USB port töltőként is funkcionál.

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés