hirdetés

Best of Aliexpress #8

hír
Best of Aliexpress #8 1
írta: hajas
2020-04-23

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legalacsonyabb áron hozzájutni. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Ebben a sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Most napelemes cuccokat hoztam.

Best of Aliexpress #8 2

Borosüvegbe való szolár LED fény – 430 Ft

Ha szeretnétek egyszerű, olcsó LED-es dekorációt a kertbe vagy a teraszra, akkor ez a napelemes dekoráció remek választás lesz. Tegyétek bele egy borosüvegbe a zsinórt, a parafadugóra hasonlító egységet pedig az üveg szájába. A barna ház tetején található egy napelem, ami feltölti az akkumulátort, este pedig automatikusan bekapcsolja a világítást, ami egész éjjel világítani fog.

Best of Aliexpress #8 3

Mozgásérzékelős, napelemes lámpa – 1700 Ft

Kocsibeállókba, járdák mellé nagyszerű választás, hiszen nem kell külön lámpát kapcsolnotok, mert mozgásra aktiválódik. Természetesen őt is a Nap energiája tölti fel, így bárhova fel tudjátok szerelni, nem kell külön foglalkoznotok a kábelezéssel, mint a hagyományos lámpáknál.

Best of Aliexpress #8 4

Földbe süllyeszthető LED világítás – 1700 Ft

Praktikus, napelemes világítás, ami jól mutat például a növények között, a kocsibeálló vagy közvetlen a ház fala mellett. Ezt is bárhová tehetitek, hiszen napelemes, mindenféle macera nélkül világít ott, ahol szeretnétek.

Best of Aliexpress #8 5

Napelemes villanykörte – 2200 Ft

Kitűnő sátorozáshoz, kempingezéshez ez a napelemes villanykörte. A fentiekhez hasonlóan a napfény tölti fel az akkumulátorát, aztán ha szükségetek van a fényére, egyszerűen csak bekapcsoljátok. Jár hozzá egy kampó is, így bárhová fel tudjátok akasztani.

Best of Aliexpress #8 6

Napelemes házszám – 4200 Ft

Végül pedig a házszám felturbózásához is adok egy ötletet. Menő betűtípussal, napelemmel és beépített LED világítással sokkal mutatósabb lesz a lakhelyeteket jelző szám, mint a hagyományos. Azok járnak jól, akik egy számjegyű házban laknak, hiszen ők olcsóbban megúszhatják.

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés