hirdetés

Best of Aliexpress #7

Fogkefék, kávés kiegészítők

hír
Best of Aliexpress #7 1
írta: hajas
2020-03-06

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben fogkeféket és kávés kiegészítőket hoztam.

Best of Aliexpress #7 2

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe – 3000 Ft

A Xiaomi legolcsóbb elektromos fogkeféje. 16500 rezgést végez percenként, hatékonyan tudja tisztítani fogaitokat. Használata rendkívül egyszerű: bekapcsoljátok, majd 120 másodpercig működik a készülék, ezután automatikusan kikapcsol. 30 másodpercenként egy nagyon rövid időre leáll, így jelzi, hogy mennyi van még hátra a fogmosásból. Két erősségi fokozat közül tudtok választani. 4 órás töltés után 30 napon keresztül működik a fogkefe, az akkut pedig USB kábellel tudjátok feltölteni.

Best of Aliexpress #7 3

Bambusz fogkefe – 300 forint

Ha nem szereted az elektromos fogkeféket, akkor ez a te választásod lehet. A fogkefe finom sörtéi bambuszból, a nyele pedig fából készült, nem pedig műanyagból, így csökkenteni tudod a műanyaghulladék mennyiségét.

Best of Aliexpress #7 4

360 fokos fogkefe – 5500 forint

Elsőre furcsának tűnhet, pedig ez az U alakú fogkefe nagyon hatékony. Míg egy hagyományos fogkefével legalább 2 percig kell mosni fogaitokat, ezzel a futurisztikusnak tűnő masinával elég csak 45 másodpercig. Kialakítása miatt egyszerre tudja tisztítani az összes fogat, nem kell mozgatni. 3 fokozatban tud működni, különböző erősséggel. Nagyon egyszerű használni: a fogkrémet ráteszitek a fogkefére, ráharaptok, bekapcsoljátok, és meg kell várni amíg lejár az időzítő.

Kávés kiegészítők

Best of Aliexpress #7 5

Nespresso kapszulatartó állvány – 3900 forint

Ha ti is unjátok már, hogy állandóan keresgélni kell a kapszulák dobozait, nem találtok nekik helyet, akkor érdemes lehet egy ilyen állványt beszereznetek. 32 darabot tudtok a tartóba tenni, ami amellett, hogy jól néz ki, segít mindig kéznél tartani a kávét.

Best of Aliexpress #7 6

Nespresso újrahasználható kávékapszula 6 darab – 840 forint

Ha szeretnétek kicsit spórolni, akkor érdemes beszerezni egy ilyen pakkot. Sokszor felhasználhatóak a kapszulák, és nagyon egyszerű a használatuk: nyissátok ki, töltsétek meg kávéval, zárjátok le, és innentől kezdve ugyanúgy kell használnotok, mint egy hagyományos kávékapszulát.

Best of Aliexpress #7 7

Tejhabosító – 580 forint

Ha ti is szeretitek a felhabosított tejet, akkor mindenképp be kell szereznetek egy ilyen tejhabosítót. Csak fel kell melegíteni a tejet, bekapcsoljátok a gépet, és pillanatokon belül kész a habos tej. Jó kávézást!

Best of Aliexpress #7 8

Kávészedő kanál – 570 forint

Ezzel a kanállal pontosan tudjátok mérni a megfelelő mennyiségű kávét. Ráadásul kialakítása miatt még a kávézacskót is le tudjátok zárni, így segít frissen tartani a kávét, és a kanalat sem kell keresgélnetek.

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés