hirdetés

Best of Aliexpress #6

hír
Best of Aliexpress #6 1
írta: hajas
2020-02-28

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben konyhai és fürdőszobai kiegészítőket hoztam.

Konyhai kiegészítők

Best of Aliexpress #6 2

Konyhai reszelő, hámozó – 660 forint

Ti is utáljátok meghámozni, csíkokra vágni a zöldségeket? Nos, ennek a kínlódásnak búcsút inthettek. A hámozás mellett az eszköz akár vékony csíkokra, szeletekre tudja vágni a zöldségeket, sokkal gyorsabban, mintha mindezt késsel tennétek.

Best of Aliexpress #6 3

Zöldség- és gyümölcsmosó tál – 930 forint

Ez a praktikus tál egy kivehető, szűrőként funkcionáló belső résszel rendelkezik, ami egyébként 360 fokban forgatható, így anélkül tudjátok leönteni a vizet, hogy kiborulnának belőle a zöldségek vagy a gyümölcsök.

Best of Aliexpress #6 4

Fokhagyma pucoló – 430 forint

A fokhagyma pucolás nem a legkedveltebb feladatok közé tartozik. Ezzel a hengerrel viszont megkönnyíthetitek a munkát. Csak egyszerűen beleteszitek a szilikon hengerbe a fokhagymát, gurigáztok vele, a végeredmény pedig héj nélküli fokhagyma lesz.

Best of Aliexpress #6 5

Fóliahegesztő – 770 forint

Sokszor előfordul, hogy fel kell bontani például egy zacskó rágcsálnivalót, viszont nem fogy el az egész. Hiába zárjuk le befőttes gumival, csipesszel, a harapnivaló megszikkad, nem lesz ropogós. Ez a fóliahegesztő viszont segít megőrizni a zacsiban található finomságok frissességét.

Best of Aliexpress #6 6

Szilikon nyújtólap – 620 forint

A nyújtódeszkákat nagy méretük miatt nehéz tárolni, nehezek, és nem könnyű őket elmosogatni. Egy ilyen szilikon nyújtólap simán kiváltja a hagyományos nyújtódeszkákat, tárolása és tisztítása pedig jóval egyszerűbb.

Fürdőszobai kiegészítők

Best of Aliexpress #6 7

Fogkrémadagoló – 1450 forint

A fogkrémtubusok átka, hogy mindig marad bennük fogkrém. Bárhogy hajtogatja, nyomja az ember, a végén biztosan marad benne. Ez a fogkrémadagoló vákuumos, így az utolsó csepp fogkrémet is használni tudjátok, és még spórolni is tudtok. Csak egyszerűen oda kell nyomni a fogkefét az adagolóhoz, és mindig annyi fogkrémet kaptok, ami egy fogmosáshoz kell.

Best of Aliexpress #6 8

Borotválkozó kötény – 460 forint

Sok férfitársam kerül abba a helyzetbe, hogy borotválkozás után mindent beborítanak a szőrszálak. Hiába takarítjuk le magunk után, szinte biztos, hogy percekkel később megkapjuk, hogy “már megint nem takarítottál össze magad után!”. Ez a kötény összegyűjti a szőrszálakat, így nem marad rendetlenség borotválkozás után. Itthon minimum 2000 forintot kérnek egy ilyenért.

Best of Aliexpress #6 9

Víztakarékos zuhanyfej – 770 forint

A gyakori, hosszú zuhanyzást előbb-utóbb a pénztárcánk fogja bánni, hisz könnyen megugorhat emiatt a vízszámla. Ez a zuhanyfej segít a spórolásban, mindezt úgy, hogy a zuhanyzás élvezetes marad.

Best of Aliexpress #6 10

Csúszásgátló tapaszok 12 DB – 500 forint

A fürdőszoba igen balesetveszélyes hely tud lenni. Nedves lábbal, csúszós felületen könnyen eleshetünk, komoly sérülést szerezhetünk. Ezek a csúszásgátló tapaszok biztonságosabbá tehetik a fürdőtöket.

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés