hirdetés

Best of Aliexpress #5

Lakásdekorációk és autós cuccok

hír
Best of Aliexpress #5 1
írta: hajas
2020-02-21

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben lakásdekorációkat és autós kiegészítőket hoztam.

Lakás dekorációk

Best of Aliexpress #5 2

Lebegő földgömb – 5500 forint

Ezzel a lebegő földgömbbel biztosan le tudjátok nyűgözni a családtagokat, barátokat. Amellett, hogy lebeg, szép lassan forogni is tud a glóbusz, így még inkább mutatós. Az állvány beépített világítással is rendelkezik, így hangulatosabbá teszi az otthonotokat. Itthon nagyjából 10 000 forintért, vagy drágábban tudtok hasonlót vásárolni.

 

Best of Aliexpress #5 3

3D-s fali panda dekoráció – 4400 forint

Panda rajongók figyelem! Ha még nincs elég pandás cuccotok otthon, akkor ez egyértelműen kötelező darab. Több modellben érhető el, van például fára mászós, bambusz evős. Nézzétek meg a többit is, biztos megtaláljátok a kedvenceteket.

Best of Aliexpress #5 4

Retró LED fényforrások – 200-1300 forint

Ezekkel a hangulatos, retró LED fényforrássokkal megszüntethetitek az unalmas izzó formákat, a LED szálak pedig jól mutatnak majd a csillárban, falilámpában. Többféle méretben és formában kaphatóak.

Best of Aliexpress #5 5

Halálcsillag falmatrica – 650 forint

Az épülő Halálcsillag biztosan jól fog mutatni a szobátokban, és mivel ez csak egy falmatrica, nem kell aggódnotok amiatt sem, hogy felrobbantja a lakást. A Halálcsillag mellett több Star Wars-os matricát, és persze más témájú matricát is találtok az eladó kínálatában, nekem ez tetszett a legjobban. Ha ez esetleg nem tetszene nektek, akkor nézzetek szét, biztosan találtok olyat, ami jobban illik a lakásotokba.

Autós kiegészítők

Best of Aliexpress #5 6

Keréknyomás mérő – 6500 forint

Alig lehet kellemetlenebb dolog utazás során, ha az egyik kereketek elkezd ereszteni. Ezzel a nyomásmérővel rögtön értesülhettek róla, ha baj van, így akár indulás előtt is kiderülhet a probléma. Napelemről és USB-ről is tölthető a központi egység, így biztosan mindig rendelkezésetekre fog állni a készülék.

Best of Aliexpress #5 7

Pókember autós dísz – 1500-3700 forint

Pókember fog rátok vigyázni menet közben, ha vesztek belőle egyet. Nekem a kedvencem a szélvédőn lógó, de több változatban is kapható. Nyugi, nem fogja összepókhálózni a kocsitokat. (Bár ki tudja.)

Best of Aliexpress #5 8

Matrica eltávolító – 1500 forint

Biztos mindannyian ismeritek azokat a fránya matricákat, amiket szinte lehetetlenség leszedni a szélvédőről, vagy bármilyen kényes felületről. A legrosszabbak az autópálya matricák, amik apró darabokba szakadnak, ahogy próbáljátok leszedni őket. Ezzel a matrica eltávolítóval azonban az ilyen szenvedéseknek örökre búcsút mondhattok.

Best of Aliexpress #5 9

Baseus FM transzmitter – 3700 forint

Végül pedig egy transzmittert hoztam nektek. A Baseus terméke külsőre is szép, tudása pedig lenyűgöző. Amellett, hogy Bluetooth-on keresztül is tudtok vele zenét hallgatni, 2 USB port is helyet kapott rajta, így akár pendrive-ról is le tud játszani zenéket. Belekerült egy 3,1 amperes gyorstöltő port is, így a telefonotok töltéséről is gondoskodik.

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés