hirdetés

Best of Aliexpress #4

Tárhelyek, szerszámok a porondon

hír
Best of Aliexpress #4 1
írta: hajas
2020-02-11

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben tárhelyeket és szerszámokat hoztam nektek.

Samsung EVO+ MicroSD 64 GB – 4000 forint

Mára egyre nagyobb helyet foglalnak telefonjainkon az alkalmazások, a képek és a videók, a kis tárhelyű készülékeknél ez pedig gondot okozhat. A legtöbb mobil, aminek nem túl nagy a kapacitása, szerencsére bővíthető memóriakártyával. A Samsung több változatban kínálja EVO+ kártyáit, én legalább egy 64 gigás változatot ajánlok nektek, ráadásul ezek már mind  UHS-I U3-asok, és sokkal gyorsabbak a kisebbeknél, de persze sokatoknak elegendő lehet a kisebb változat is.

Szerszámok

Best of Aliexpress #4 5

Csavarhúzós kulcstartó – 300 forint

Számtalan helyzetben lehet hasznos ez a mini csavarhúzós kulcsartó. Például ha meglazul egy csavar a bicikliteken, akkor ezzel könnyedén meg tudjátok oldani a problémát.

Best of Aliexpress #4 6

Bitfej készlet – 900 forint

31 darabos, mágneses bitfej készlet must have szerszám otthonra. Rengeteg különböző fej található benne, így szinte bármit megszerelhettek vele. Jár hozzá egy praktikus doboz is, így nem okoz gondot a tárolása sem.

 

Best of Aliexpress #4 7

Kontúrmásoló – 1000 forint

Ti is utáljátok, ha méretre kell vágni valamit, viszont nem úgy sikerül, ahogy szeretnétek? Ezzel a kontúrmásolóval biztos nem lesz többé ilyen gondotok. Letapogatja a kivágandó formát, amit egyszerűen át tudtok helyezni a kivágandó elemre, és ugyan azt a mintát rárajzolhatjátok. Itthon egyébként nagyjából 3-4000 forintot is elkérnek egy ilyenért.

Best of Aliexpress #4 8

Mágneses csavartartó csuklópánt – 1000 forint

Szereléskor az egyik legidegesítőbb dolog, ha elvesznek a csavarok. Ezzel a mágneses csuklópánttal viszont többé nem lesz ilyen gondotok, hisz mindig ott lesznek a csavarok, a csavarhúzók a karotokon.

Ha még több aliexpresses cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés