hirdetés

Best of Aliexpress #1

Star Wars őrület és lifehack termékek

hír
Best of Aliexpress #1 1
írta: hajas
2020-01-24

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Csináltam nektek egy válogatást, melyben összeszedtem nektek a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait.

Lifehack termékek

Xiaomi borkupak – 2500 Forint

Biztos sokatokkal fordult elő, hogy felbontottatok egy üveg bort, végül nem fogyott el az egész. Hosszú tárolás után azonban elecetesedhet ha levegő éri. Erre nyújt megoldást a Xiaomi vákuumos borkupak, ami eltávolítja a levegőt az üvegből, így nem fog oxidálódni a nedű.

Világító kutyanyakörv – 900 forint

Sokan közületek napnyugta után értek haza, és csak ilyenkor jut időtök megsétáltatni a kutyáitokat. Viszont a koromsötétben gyakorlatilag lehetetlen szemmel követni őket, ezzel a világító nyakörvvel azonban távolról is jól láthatóvá válnak kedvenceitek. Ráadásul USB-ről tölthető, így az elemcserével sem kell bajlódnotok.

Borotválkozó kötény – 550 forint

Sok férfitársam kerül abba a helyzetbe, hogy borotválkozás után mindent beborítanak a szőrszálak. Hiába takarítjuk le magunk után, szinte biztos, hogy percekkel később megkapjuk, hogy „már megint nem takarítottál össze magad után!”. Ezt a problémát száműzheti az életünkből egy borotválkozó kötény, ami összegyűjti a lehulló szőrszálakat. Itthon minimum 2000 forintot kérnek egy ilyenért.

Xiaomi Mi WIFI jelismétlő – 2500 forint

Manapság szinte mindenhol keressük a Wifi kapcsolatot. Többször előfordul azonban, hogy a Wifi nem tudja lefedni az egész lakás területét, így a távolabb eső pontokon gyenge vagy egyáltalán nincs jel. A Xiaomi MI WIFI jelismétlő segítségével ezt a hatótávot meg tudjátok növelni, ráadásul 300 Mbps-es sebességre is képes a készülék.

Xiaomi Mijia infravörös lázmérő – 5700 forint

Napjainkban egyre inkább elterjedté váltak a digitális lázmérők, bár még néhány háztartásban a higanyos található. Mindkettőről elmondható, hogy lassú, utóbbi pedig ha széttörik, még mérgező is. Ráadásul kisgyerekeknél nehéz megmérni a testhőmérsékletet, hiszen nehéz rávenni őket, hogy kellő erővel szorítsák magukhoz a hőmérőt. A Mijia infravörös lázmérővel azonban homlokhoz tartva egy másodperc alatt kiderül, hogy van-e láza az illetőnek.

hirdetés