hirdetés

Bemutatkozik a Kospet Tank T3 és a Tank M3 okosóra család

A vásárláshoz kuponok is érkeztek

hír
Bemutatkozik a Kospet Tank T3 és a Tank M3 okosóra család 1

Forrás: Kospet

írta: Bagi
2024-03-22

A Kospet megalakulása óta egy sor rendkívül innovatív Android rendszerű okosórát dobott piacra, fejlesztésük fókuszában az extrém ütés- és vízálló órák állnak. Most is négy ilyen modellt hoztunk nektek, hiszen a Tank T3 és a Tank M3 sorozat is megfelel az amerikai katonai szabvány elvárásainak. Itt még nem áll meg a tudásuk, mivel Gorilla Glass 3 AMOLED kijelzőt kaptak, de akár búvárkodhattok is velük. Az Ultra modelleket pedig felszerelték műholdas helymeghatározó rendszerrel, még azt is monitorozhatjátok, hogy milyen magasságban és légnyomási viszonyok között edzetek. Március 28-ig kuponnal vásárolhatjátok meg őket.

Két modell közül válogathattok, a Tank T3 és a Tank T3 Ultra közötti egyik különbség, hogy az utóbbit ellátták kétsávos és 6 műholdas helymeghatározó rendszerrel is. A beépített iránytűvel és barometrikus magasságmérővel az okosóra képes meghatározni az aktuális irányt, magasságot és légnyomást. A másik különbség közöttük az akkumulátor kapacitás. A Tank T3 egy 500 mAh-s akkut kapott, amely mindennapi használat esetén 10-15 napot bír, Always-on kijelzésnél ez lecsökken 2-3 napra. Az Ultrában egy 470 mAh-s aksit találtok, amit ezzel is hasonló ideig nyüstölhettek.

A Kospet március 28-ig akciót hirdetett mindkét változatra, a Kospet Tank T3 okosórához használjátok a KOLNPN3  kupont, amivel 42 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Ha szeretnétek bele GPS-t, akkor a Tank T3 Ultrát a KOLNPUT  kuponkóddal 51 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni. Az árak már az összes költséget tartalmazzák.

Az Aliexpressről is meg tudjátok rendelni őket, a Z368D10  kuponnal diszkontot is kaphattok. A Kospet Tank T3 így 47 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a T3 Ultra pedig 56 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig ingyenes.

Kospet Tank M3 és M3 Ultra

A Kospet Tank M3 sorozatot szinte ugyanazzal a tudással vértezték fel mint a Tank T3 verziót, ugyanúgy egy igazi strapaóra, emely teljesíti az amerikai MIL-STD-810H katonai szabványt és akár 50 méter mélységben is búvárkodhattok benne. Ugyanazt az Actions ATS3085L processzort kapta meg szintén 256 MB memóriával. A különbség a kijelzőjében keresendő. Míg a Tank T3 letisztult kerek formát kapott, addig a Tank M3-at egy hosszúkás, 1,96 inches, szintén AMOLED és Gorilla Glass 3 kijelzővel látták el. Bluetoothon keresztül kapcsolhatjátok össze a mobilotokkal, így nem maradtok le egyetlen hívásról vagy üzenetről sem. Monitorozza az egészségeteket véroxigénszint-, pulzus- és vérnyomásméréssel, de 170 sportmód közül válogathattok. Az Ultrában ennél is megtaláljátok a műholdas helymeghatározó rendszert, ami képes magasságot és légnyomást mérni. 480 mAh-s akkuval látták el őket, amely mindennapi használat esetén 10-15 napot bír, Always-on kijelzésnél ez lecsökken 2-3 napra.

A Kospet akciója az M3 szériára is él március 28-ig. A Kospet Tank M3 okosórához használjátok a KOLNPN3  kupont, amivel 42 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg, míg a Tank M3 Ultra a KOLNPUT  kóddal most 51 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Az árak már tartalmazzák az adókat is.

Ha az Aliexpressről rendelnétek, használjátok a Z368D10  kuponkódot, a Kospet Tank M3 így 47 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., az M3 Ultra pedig 56 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ingyenes szállítással.

hirdetés