hirdetés

Bemutatkozik a JMGO N1 projektor család

Lézerprojektorok moziőrülteknek

hír
Bemutatkozik a JMGO N1 projektor család 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-03-06

Ha tökéletes moziélményt szeretnétek varázsolni a nappalitokba, megérkezett számotokra a JMGO N1 lézerprojektor családja, melynek modelljei élénk és éles képvilággal, óriási fényerővel, automatikus trapézkorrekcióval és fókusszal és gimballal érkeznek. A kiváló hangzásról  beépített hangszórók gondoskodnak, melyek megfelelnek a DTS és a Dolby Audio szabványoknak is. Mivel profi eszközökről van szó, az áruk is elég borsos, de a Geekbuying bevezető akciójában spórolhattok egy kicsit.

A bevezető akcióban használjátok a JMGON1  kupont, amivel a Geekbuying lengyel raktárából 272 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg ingyenes szállítással.

JMGO N1 Pro projektor

Az N1 Pro modellt is Smart Environment rendszerrel látták el, és ugyancsak Full HD felbontású lézeroptikás projektor, ami támogatja a 4K-t is, de a fényereje még durvább mint az alapmodell esetén, hiszen 1500 CVIA lumenes, ami 3200 ANSI lumennek felel meg, éjjel-nappal szinte bárhol használható. A kontrasztaránya 1600:1 és HDR 10 képes. Szabadon dönthető, 360 fokban vízszintesen és 135 fokban függőlegesen állítható, itt is automatikus a fókuszállítás és a trapézkorrekció. A széleskörű csatlakoztathatóságról a két HDMI 2.1 port, és egy USB-A 2.0 porttal szerelték fel. A hangrendszert is felturbózták ennél a modellnél is, hiszen az N1 Próban már két darab 10 wattos hangszórót találtok, amik szintén rendelkeznek DTS és Dolby Audio tanúsítvánnyal.

Ha az N1 Pro verzió nyerte el a tetszéseteket, használjátok a JMGONP  kuponkódot, amivel 379 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Ez is lengyel raktárból, költségmentesen érkezik.

 

JMGO N1 Ultra 4K projektor

A JMGO N1 széria legdurvább változata az Ultra, ami már egy 4K lézerprojektor, 110%-os BT.2020 színskála lefedettséggel és 2200 CVIA lumennel, szabadalmaztatott MALC háromszínű RGB lézeroptikával érkezik. Az automatikus adaptív fényerő, az automatikus trapéztorzítás korrekció, az autofókusz és további számtalan okos funkció a kép azonnali kalibrálására szolgálnak. A tökéletes vizuális élmény mellett élénk hangzásban is részetek lesz, hiszen a 10 wattos hangszórók megfelelnek a Dolby Audio és a DTS szabványnak. A hátulját jól ellátták cstlakozóval is, ahol két HDMI 2.1, egy USB-A 2.0 port és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó található, a vezeték nélküli kapcsolatról WiFi6 és Bluetooth 5.0 gondoskodik. A beépített Chromecast egyszerre támogatja az Android és iOS streaminget.

A JMGO N1 Ultra egy profi házimozi megoldás, ami az árán is látszik, de a Geekbuying JMGO1U  kuponjával még olcsósíthattok egy kicsit rajta, így 651 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá a lengyel raktárból.

hirdetés