hirdetés

Belépő áron vihető a Bezior M1 250 wattos e-bicikli

Ez már nem a játék kategória, mégis nagyon olcsó

hír
Belépő áron vihető a Bezior M1 250 wattos e-bicikli 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-08-30

A mikromobilitás egyik legjobb eszköze a bicikli. Lehet vele gyorsan menni, elfér bármilyen dugóban, vannak számukra tárolók, olcsó a fenntartásuk, és viszonylag biztonságosak is. Ha pedig ezt megfejeljük egy elektromotorral, akkor simán odabiggyeszthetjük a lista végére azt, hogy kényelmes is. Egy elektromos bicó persze nem olcsó, de simán megéri, ha megfelelően kihasználjuk, a most akciós Bezior M1 pedig nem is megfizethetetlenül drága, pedig ez már egy komoly kerékpár, nem egy elektromosított tanyabike.

Olyan fontosabb kiegészítőkkel ruházták fel, mint a Shimano első és hátsó váltók, amivel 3×7 sebesség fokozat választható, azaz összesen 21 sebességes a jármű. A fékhatásért elöl és hátul is tárcsafékek felelnek, és kisebb biztonsági felszerelések is megtalálhatók rajta, mint amilyen a macskaszem a kerekeken, illetve a hátsó és az első lámpa, tehát már ezekre sem kell külön költeni.

A Bezior M1 megfelelő választás lehet, ha munkába járáshoz szívesen választanánk egy elektromos eszközt, de a szabadidőnkben is pakolnánk bele egy kevés kilométert. Nem visz el extrém távolságokra, de segíti a haladást, amivel élvezetesebb és gyorsabb lehet a tekerés. A hasonló akku kapacitású és méretű kerékpárok általában drágábbak, de a Bezior M1 most akciósan rendelhető a Banggoodról, és ennyi pénzért kifejezetten jó ár/érték arányú. 338 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ezzel pedig a legolcsóbb, tanyasi elektromos Decathlonost is lenyomja, pedig tudásban magasan afelett helyezkedik el. Csehországi raktárból szállítják, teljesen ingyenesen, és 5 munkanap át is vehetjük mindenféle többlet költség nélkül.

hirdetés