hirdetés

Bekukucskált ezer dolcsi alá a JMGO SA lézerprojektor

Feleannyi, mint itthon

hír
Bekukucskált ezer dolcsi alá a JMGO SA lézerprojektor 1
írta: SonkaMod
2021-07-19

Mind a lézertechnológia, mind az UST-s projektorok extrém drágák, ami azt eredményezi, hogy míg itthon egy normális eszközt nem lehet kapni ebben a kategóriában hatszázezer forint alatt, így Kínából sem olcsók ezek a vetítők, csak olyan értelemben, hogy a hazai kínálatot magasan verik. A Xiaomi, a Fengmi és a JMGO az a három vezető kínai gyártó, akik ebben a szegmensben jelen vannak, elméletileg nagyon jók a lézerprojektoraik, de kevéssé elterjedtek, hiszen az egész technológia még baromi drága.

A vetítési távolság mindössze 10 és 50 centiméter közötti, így egy TV állványra téve rendkívül szép és nagy képet kaphatunk közvetlenül a vetítő felett, a falon vagy vásznon. A hátoldalán találhatók a legszükségesebb csatlakozók, van rajta két HDMI bemenet, egy USB 3.0 foglalat, egy Ethernet csatlakozó, SPDIF dugalj és jack csatlakozó.

Beépített Androiddal és az ahhoz tartozó hardverrel szerelt a JMGO SA, egy négymagos Amlogic processzor teljesít benne, ami mellé 2 GB memória és 16 GB háttértár került. Duális WiFi-vel lehet a netre csatlakozni vagy pedig kábel segítségével, és teljes mértékben ki lehet használni az Android kínálta lehetőségeket vele.

A JMGO SA egy belépőszintű modell a lézeres UST projektorok között, ami abban mutatkozik meg, hogy ’csak’ full HD-s, és az Androidos hardver sem túl erős benne. Mindenesetre nagy szó, hogy már ennyiért meg lehet vásárolni, mert mint már említve volt, a BGd3fbfa kuponkóddal már körülbelül 305 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, míg a hasonló gépek itthon minimum a kétszeresébe kerülnek, a Philips Screeneo U3 például hasonló tudással rendelkezik, és eszméletlen drága. A Banggood a JMGO SA-t EU raktárból küldi, teljesen áfa és egyéb költségmentesen, így az ára már végleges, a szállítás pedig várhatóan nem vesz el több időt, mint egy hét.

hirdetés