hirdetés

Bekacsintott 100 000 forint alá a Jimmy H9 Pro ára

Minden szempontból csúcsporszívó

hír
Bekacsintott 100 000 forint alá a Jimmy H9 Pro ára 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-12

Már egész régen találkoztunk olyan remek akcióval, amikor egy csúcsporszívónak vitték le annyira az árát, hogy érdemes legyen róla írni. Most a Jimmy H9 Pro nézett be 100 000 forint alá, ami egy jelentős kedvezményt jelent ennél a gépnél. Ez a berendezés a Jimmy jelenlegi zászlóshajója, és ez bizony meglátszik a tudásán is, mindenből a csúcsot hozza.

Minden információt egy helyen láthatunk az OLED kijelzőjén, amely mutatja az akkumulátor töltöttségét, a használt módot és az esetleges hibákat, például, hogy épp ideje kipucolni a szűrőjét. Kiegészítők terén is jeleskedik a H9 Pro, a géphez adnak egy középen hajlítható toldócsövet, könyököt, háromféle kefés fejet, két motoros fejet, töltőt, aksit, aksitöltőt, dokkolót és flexibilis gégecsövet is.

A Jimmy H9 Prót nem szabad az olcsó porszívókhoz hasonlítani, mert jóval erősebb, okosabb és jobban felszerelt náluk. Sokkal inkább érdemes a felsőkategóriához viszonyítani, és akkor ki is jön, hogy a maga nemében jó árú készülék. Ez az alapárára azért nehezen mondható rá, viszont most már 97 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük a BGaprD001 kuponkóddal, ami az átlagos 130 000 forintos árához képest jóval alacsonyabb. A szállítás ingyenesen jár hozzá, Csehországból hozzák, és az áfa is benne van már az árban. Több információ is elérhető erről a gépről, mert írtunk róla részletes tesztet, azt is érdemes elolvasni.

hirdetés