hirdetés

Beindult az idei Summer Sale a Geekbuyingon

Rengeteg EU raktáras termék rendelhető kedvező áron

hír
Beindult az idei Summer Sale a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-15

Már igencsak benne vagyunk a nyárban, egyre másra tartják a kínai webshopok a nyári leárazásukat, a Geekbuyingon pedig most látták elérkezettnek a pillanatot, hogy beindítsák a Summer Sale-t. Számos termék árát levitték jó mélyre, sőt még az oldalon található összes termékre érvényes kuponokat is kiadtak, amivel további 10 százalék körül tudtok spórolni. Külön felhívták a figyelmet, hogy az európai raktáraik csurig vannak jobbnál jobb cuccokkal, ha onnan rendeltek hamar ideér a termék.

A Gogotops szörnyetegét most kereken 360 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni az NNNGS4JUL  kuponkóddal. Ez a konkurencia hasonló tudású rollerjeit elnézve nagyon jó ár, ráadásul ebben már az áfa és a szállítás is benne van, amit a cég európai raktárából indítanak.

Engwe EP-2 Pro

Az Engwe EP-2 Pro fatbike 20 colos, széles kerekekkel lett ellátva, ami egyaránt alkalmas terepre és városi használatra is. 750 wattos motor hajtja, melynek köszönhetően 45 km/h-s tempóval is tud teperniTisztán elektromos üzemmódban 60, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres távot tehettek meg vele, ami az átlagnál picit nagyobb, 12,8 Ah-s akkumulátornak köszönhető, melyet nagyjából 6 óra alatt tudtok feltölteni. A könnyebb hajtás érdekében 7 sebességes Shimano váltóval látták el, a biztonságotokról pedig tárcsafékek, valamint első és hátsó LED világítás gondoskodik. Két színben is elérhető, szürkében és narancsban, mindkettő elég menő szerintem.

Az Engwe EP-2 Prót a nyári vásáron most 396 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ha használjátok a 6G6LFAPR  kuponkódot. Ebben az árban is benne van minden, a terméket EU raktárból küldik, hamar meg is érkezik. 

JJRC H106

A JJRC drónjába rengeteg extrát belezsúfoltak, az ára mégis meglepően alacsony. Persze nem lehet számítani egy DJI szintű minőségre, de ezzel is el lehet játszani. Ellátták akadályelkerülő, valamint magasságtartó funkcióval, két kamerája is van, amikkel a felvételeket akár gesztusokkal vezérelve is elkészíthetitek. A felszállás és a leszállás is csak egy gombnyomás, az alkalmazásban is megadhattok neki útvonalat, amit utána szépen berepül. Az aksija kapacitása 1800 mAh, ezzel már elérhető 12 perces repülési idő is. 

Ezt a nagytudású kis drónt most kedvező áron tudjátok megrendelni, ha használjátok a JJRCH106  kuponkódot, ezután az ára 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra módosul. Ebben már a szállítás és az áfa is benne van, semmilyen más költséggel nem kell számolnotok ezenkívül.

FlashFish E200

Egy power station nagyon hasznos tud lenni, ha kempingezni, vagy csak a szabadba mentek, a segítségével fel tudjátok tölteni mobil eszközeiteket, de mivel ezeken van egy szabványos 230 voltos dugalj is, szinte bármilyen készüléket üzemeltethettek róla, természetesen a maximum teljesítményen belül. Az ilyen cuccok akár több százezer forintba is kerülhetnek, a FlashFish terméke viszont ennél jóval olcsóbb. A maximális teljesítménye 200 W, a kapacitása pedig ugyan nem végtelen – 151 Wh -, de egyszerre akár 7 eszközt is tudtok róla működtetni/tölteni, ha nem köttök rá túl nagy fogyasztót, akkor egy ideig el tudja látni ezeket árammal. Újra tudjátok tölteni akár a kocsi szivargyújtójáról is, amihez kábelt mellékelnek is a csomagban, illetve egy napelemes modul megvásárlásával akár a nap energiájával is.

A FlashFish mini erőművét most 58 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Geekbuying nyári vásárán a SUMMER222  kód segítségével. A terméket EU raktárból küldik ingyenes szállítás mellett. 

hirdetés