hirdetés

Beelink mini PC-k olcsón

Izmos belső, mini külső

hír
Beelink mini PC-k olcsón 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2023-07-05

Régóta propagáljuk már a mini PC-ket, mert Kínából iszonyatosan olcsók, és aki nem hithű videóvágó vagy gamer, annak ezek a masinák tökéletesen kiszolgálják a mindennapjaikat. Ráadásul elrejthetők a monitor hátoldalára, szóval még helytakarékosak és a lakás esztétikáját sem rontják. A Beelink két modellel is jelentkezik, az egyiket az Intel a másikat az AMD magja hajtja.

Beelink GT-R – Az AMD izomkolosszusa

Az új AMD procik meglehetősen izmosak, bajban is van az Intel, hiszen eléggé a fejükre nőtt a konkurencia. Ebben az esetben egy Ryzen 7 3750H dobog a mini PC szíveként, ami mellé 16 GB DDR4 RAM-ot és 512 GB-nyi SSD-t zsebelt be a konfiguráció. Mint minden ilyen szendvics szerkezetes kis PC, ezt is remekül lehet bővíteni. 1 TB-ig tehettek bele adattárolót a 2,5 inch-es helyre, sőt, van benne egy második M.2 foglalat is, ami SATA meghajtókat támogat az elsődleges M.2 foglalat NVMe szabványa mellett, vagyis 3 lehetőségeket van a tárhely bővítésre, ami párját ritkítja a mini PC-k között. A háttértáron természetesen megtalálható a Windows 10 is, ezzel sem kell bajlódnotok, sőt, a rendszer feloldásához a beépített ujjlenyomat-olvasó is használható.

Ami a portokat illeti, rogyásig pakolták tele a cuccot ezekkel is, duális gigabites LAN, WiFi 6 képes vezeték nélküli kapcsolat, BT 5.0, sőt 6 darab USB 3.0 és egy Type-C is helyett kapott az oldalán. Aki monitorokkal bűvészkedne, annak örömhír, hogy van 2 darab HDMI és egy DisplayPort is rajta, szóval megjelenítőkből sem lesz hiány, ha úgy akarjátok. Aki pedig zenét hallgatna, annak ott a jack port, szóval tényleg fullos a kicsike, amit természetesen egy szabvány kerettel fel lehet fogatni a monitor hátoldalára is. 114 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGc0a3ef  kuponkóddal, a szállítás pedig ingyenes. Én ezt vinném a kettő közül, mert ugyan drágább, de durva mennyi mindent tud, és a bővíthetőség miatt hosszabb ideig ki fogja szolgálni a tulajdonosát.

hirdetés