hirdetés

Baseus kütyüválogatás

Powered by Aliexpress

hír
Baseus kütyüválogatás 1
írta: hajas
2020-05-15

Összegyűjtöttem nektek néhány hasznos Baseus kütyüt az Aliexpress-ről. A felsorolásban találtok cipőszárítót, éjjeli lámpát, vezeték nélküli fejhallgatót és telefonos infraportot is. Úgy válogattam össze a termékeket, hogy azok ára ne lépje túl az áfahatárt.

Baseus kütyüválogatás 2

Baseus cipőszárító – 4500 forint

Biztos előfordult már veletek is, hogy miközben úton voltatok valamerre, eleredt az eső és teljesen eláztatok, vagy például futás közben beleizzadhat a lábatok a surranótokba, a nedvesség pedig melegágya lehet a kellemetlen szagokat árasztó baktériumoknak. A cipők nehezen száradnak meg, a Baseus terméke erre kínál megoldást. A kütyü 65-68 Celsius fokon szárítja, UV fénnyel kombinálva pedig szagtalanítja és fertőtleníti a lábbeliket.

Kuponkód: BASEUSFANS

Baseus kütyüválogatás 3

Baseus éjjeli lámpa – 3700 forint

Szerintem egy nagyon hasznos kütyü, hiszen több funkciót lát el. Egyrészt működik éjjeli fényként is. A dobozban találtok egy mágneses tartót, amit fel tudtok ragasztani a falra, erre rátehetitek a lámpát, ami mozgás hatására néhány másodpercre bekapcsol. Másrészt tudjátok használni elemlámpaként is, ilyenkor pedig egyszerűen csak le kell emeljétek a tartóról. USB-ről tudjátok tölteni a benne található 500 mAh-s akkut, így nem kell állandóan boltba járni elemekért.

 

Baseus kütyüválogatás 4

Baseus D07 Bluetooth fejhallgató – 6900 forint

Ha olcsón szeretnétek Bluetooth fejhallgatót, akkor a Baseus D07-tel nem fogtok mellényúlni. Akár 12 órán keresztül hallgathatjátok rajta kedvenc számaitokat, az ergonomikus párnák pedig gondoskodnak arról, hogy hosszas zenehallgatás alatt se legyen kényelmetlen a termék viselése. A fejpántjai állíthatóak, így mindenki megtalálja számára az ideális méretet. Telepakolták gombokkal, így anélkül tudjátok vezérelni a lejátszást, hogy elő kellene vennetek a telefonotokat. Ha pedig lemerülne, akkor jack kábellel is használhatjátok.

Kuponkód: BASEUS001

Baseus kütyüválogatás 5

Baseus Type-C infraport – 3800 forint

Sok telefonban található beépített infraport, az én előző telefonomban is volt, nagyon szerettem használni. Sajnos a jelenlegiben nincs, és a cikk írásáig nem is tudtam, hogy utólag „beépíthetek” egyet. A Baseus Type-C csatlakozós infraportjával kiválthatjátok a lakásban található összes távirányítót. Csatlakoztassátok a telefonhoz a kütyüt, telepítsétek fel a Zaza Remote appot a mobilotokra, tanítsátok be a távirányítókat, és már irányíthatjátok például a tévét, klímát, set-top-boxot.

hirdetés