hirdetés

Baseus kütyüválogatás

Hasznos apróságok

hír
Baseus kütyüválogatás 1
írta: hajas
2020-06-30

Hoztam nektek olcsó és hasznos Baseus kütyüket. A válogatásban találtok lopásgátlót, mini ventilátort, power banket, valamint vezeték nélküli töltőt is. Mindegyik termék ára bőven az áfahatár alatt helyezkedik el, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Baseus kütyüválogatás 2

Baseus lopásgátló – 3200 forint (kuponkód: I8YXKZ5CGRW1)

Gyakran előfordul veletek, hogy elhagyjátok a cuccaitokat? A Baseus kütyüjével ennek búcsút inthettek. A kis eszköz appon keresztül kommunikál mobilotokkal. Ha túl messze kerültök a „megbélyegzett” holmitoktól, akkor a készülék csipog, mobilotok pedig értesítést küld.

Baseus kütyüválogatás 3

Baseus mini ventilátor – 3800 forint (kuponkód: BASEUSJUNE)

Június utolsó napjaira megérkezett a várva várt meleg, ilyenkor előkerülnek a hűsítő italok, a fürdőruhák, ezek a legjobb praktikák a hűsölésre. No meg persze egy ventilátor segítségével könnyebb elviselni a hőséget, hiszen a mozgó levegőt kellemesebbnek érezzük, ráadásul a Baseus mini ventilátora hordozható, és a 2000 mAh-s aksija még power bankként is használható.

Baseus kütyüválogatás 4

Baseus power bank – 10 200 forint

Egy power bank bármikor kapóra jöhet, legyen szó például utazásról, kerti beszélgetésről vagy szinte bármiről. A Baseus óriási, 30 000 mAh-s kapacitású power banket dobott piacra, melyen rengeteg csatlakozó található: 2 darab USB A, 2 Type-C és egy micro USB port található rajta, így szinte bármit tudtok vele tölteni.

Baseus kütyüválogatás 5

Baseus Jelly vezeték nélküli töltő – 3700 forint (kuponkód: BASEUSJUNE)

Egy vezeték nélküli töltő nagyon kényelmes, praktikus, hiszen nem kell állandóan a töltőkábellel bajlódnotok: egyszerűen csak tegyétek rá a telótokat, TWS füleseteket (persze csak akkor, ha támogatják a vezeték nélküli töltést) és máris szállingóznak az elektronok az eszközötök akkujába.

hirdetés