hirdetés

Barkácsolásra invitálnak titeket a Cafago mai ajánlatai

Creality 3D nyomtató és egy aksis sarokcsiszoló is olcsóbb lett

hír
Barkácsolásra invitálnak titeket a Cafago mai ajánlatai 1

Forrás: Cafago

írta: Atika
2024-04-02

Ha 3D nyomtatásba kezdenétek, akkor a Creality gépei nagyon jó kiindulási alapok. Számtalan modelljük van, amiket már maguk a felhasználók fejlesztettek tökélyre, kreatívan, főként 3D nyomtatott elemekkel. A Creality Ender-3 S1 Pro is egy ilyen gép, de kezdőknek önmagában is elegendő lesz, hogy megismerjék a technológia csínját-bínját. Ha pedig valami nem sikerült, azt lazán összedarabolhatjátok a másik akciós termékkel, ami egy akkumulátoros sarokcsiszoló. Mindkettő német raktárból érkezik, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül.

Az extrúder mechanikus része teljesen fémből készült, így biztosan strapabíró lesz, illetve az egész gép kapott még egy LED világítást is, ami a készülő tárgyat borítja be fénnyel, ezt pedig nem nagyon láttuk még más budget gyártótól. A gépért 83 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az ED6368  kuponnal, ami egyáltalán nem sok egy ilyen képességű 3D nyomtatóért, pláne így, hogy az árban már benne van az ÁFA is és német raktárból küldik 1 héten belül.

Akkumulátoros sarokcsiszoló

Egy sarokcsiszoló minden kertes házhoz kötelező tartozék, soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükségetek. Alkalmi használatra viszont nem igazán éri meg beruházni komolyabb gépre, bőven elegendő egy olcsóbb, kínai megoldás, pláne ha még aksis is. Ilyen például a Cafagón kapható, 21 voltos rendszert használó darab.

A sárga-fekete színekben pompázó gép 2 darab 1300 mAh-s aksival kapható és kefe nélküli motorral szerelték fel, így sokáig tud majd menni karbantartás nélkül. Ezen túl egy teljesen átlagos, 125 mm-es korongokat fogadó sarokcsiszolóról van szó, aminek az extra markolatát mindkét oldalra betekerhetitek és a gép védőburkolata is 360 fokban forgatható. 

Az aksis sarokcsiszolót 15 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ehhez nincs szükség kuponkódra sem. Német raktárból 1 héten belül megérkezik és mivel az ÁFA már benne van az árban, ezért extra költségekkel sem kell számolnotok.

hirdetés