hirdetés

Banggoodon is jó áron kapható a Redmi Note 11 okostelefon

A legkisebb modell már 58 300 Ft-tól rendelhető

hír
Banggoodon is jó áron kapható a Redmi Note 11 okostelefon 1

Forrás: Mi.com

írta: SonkaMod
2022-02-23

Az utóbbi egy hónap slágertelefonja a Redmi Note 11 készülék volt, ami most debütált, és ahogy várható volt, az első perctől kezdve nagy népszerűségnek örvend. A széria modelljei az olcsó, de jó termékekről híresek, és a 11-es verzió sem lóg ki a sorból. Mi már teszteltük, és leírtuk róla a kendőzetlen igazságot, de nagyon nem lehetett belekötni ennyi pénzért. A Banggoodon is elérhető lett a modell, ráadásul ezen a platformon is elég olcsó.

Ami az akkumulátorát illeti, itt nagyon kellemes fejlesztések történtek. 5000 mAh kapacitású aksival rendelkezik, ami ugyan még nem hozza lázba a fantáziánkat, de a 33 wattos gyorstöltés annál inkább. A Xiaomi extrém módon ráfeküdt erre a technológiára, és becsülendő, hogy egy ilyen olcsó modellbe is bekerült. Egy órás töltési idővel teljesen fel lehet tölteni az akkumulátorát, és akár három napig is elvan ennyi energiával.

Lehetetlenség pár bekezdésben leírni mindent erről a készülékről, de a teljesség igénye nélkül felsorolnánk pár fontos tulajdonságot. Van benne infra, Type-C port, jack csatlakozó, Bluetooth 5.0, duális WiFi, GPS és NFC is.

Eleinte Aliexpressen és Goboo-n indult meg a készülék forgalmazása, de most már Banggoodon is elérhető. Az ára ezen a platformon is igencsak kedvező, a belépőkategóriában most ez az egyik legjobb ár/érték arányú versenyző. Persze ezt a Redmi Note szériától már el is várjuk. Banggoodon a következő modellek elérhetők, és az alábbi árakon, szállítási költséggel együtt:

4/64 GB: 58 300 Ft
4/128 GB: 69 400 Ft
6/128GB: 75 700 Ft

hirdetés